tiistai 8. toukokuuta 2012

P-HAU illassa.

Maanantai ehtoona ajeltiin Pennalaan, kesän ekoihin ilta-kisoihin.
Kyllähän ne noin aikataulullisesti meni ihan yö kisoiksi... En tiedä miksi tokaa rataa rakennettiin niin hartaudella.
Nooh, kyllä ne vajaan kuuden tunnin unet näin täti-ihmiselle riittää ;)
Ei edellenkään suurta menestystä, mutta Herrallalla oli mukavat radat ja ihan hyviäkin kohtia oli. Eka radan alussa tein jonkuu niiston ja ihmisnuolen sekoituksen, johon Ink tuli niin tiukkaan, että toka siiveke meni nurin. Radan takaosan improvisaatiossa rima. Kymppi siis. Toka rata ajautui keppien jälkeen väärään putken päähän :vekin puuttuessa. Rata tallenne t ä s s ä.
 Hyvä fiilis ja erityisen mukavaa oli tavata Inkin velimies Wii, joka oli tullut Inkeriä ja Solaa kannustamaan :)) Yhteispotrettikin järjestettiin ja odotettiin hyvä tovi, että Wii sais naamansa peruslukemille (ja korvat pystyyn) mutta hymy pysyi leveänä ;)


 Kaikesta huomataan kuka on joukon posettaja ;) Kun muut häipyi kuvauspaikalta, Ink törötti vielä jähmettyneenä paikallaan :))
Kiitos Marko ja Maria kun tulitte meitä morjestamaan!!


We were at evening competitions (agility) and met  few siblings of Ink; her brother Wii (in the middle) and her sister Sola (on the right). It was really nice to see them :)
We got two faults from the first course and disc. from the second. Allthough, very good feeling; we are getting there!
Video from the courses is here .
Enjoy ;))

1 kommentti:

Ninka kirjoitti...

Miulla on sulle haaste blogilla ;P

Vuosi 2018

Vuosi on vajaan kuukauden kuluttua taputeltu ja uusi on edessä. Kulunut vuosi on ollut henkilökohtaisesti erittäin vaikea ja raskas, kun se...