maanantai 7. toukokuuta 2012

Kisailua.

Toukokuun eka viikonloppu oli, juuri kaksi vuotta täyttäneen, Inkin debyytti agilityn kisamaailmassa.
Jännitys oli ihan eri tasolla kun menee kisaamaan nuoren koiran kanssa ekaa kertaa. Ei olla juuri edes epiksissä käyty, mut noo.. Nyt on korkattu ;)
Eka rata meni ihan jännityksen piikkiin molemmilta. Eka rima alas ja sitä rataa. Kun e k a  hylkäämiseen johtava virhe tuli, oli muita virheitä alla kasapäin. Eniten vaivas Inkin ryömiminen puomilla?! Ilmeisesti luuli olleensa keinulla, en tiedä..
Toiselle radalle mennessä ei enää niin paljoa jännittänyt, olin kuitenkin ohjauksessani paljon normaalia varovaisempi, mikä kostautui kahtena kieltona. Hyvä fiilis jäi kuitenkin tästä! Video TÄSSÄ.

Troy osallistui kolmeen starttiin, ohjaksissaan Taija Mäkelä. Hulluna jännitti heidän puolesta! Hienosti kuitenkin saivat yhteistyön sujumaan ja oli kyllä hienoa katsella heidän menoaan. Haastavat olivat kakkosten radat, en tiijä oisinko osannu itse lainkaan...? Taija osasi hienosti, tallenne hienoista radoista TÄSSÄ

Ink has done her debyt in agility competitions. No success yet, but a lot of good experience!
Video here!
Helsinkiläisen kisapaikan reunamilla oli ihana leskenlehtien meri! Kuva oli ihan must :))


Ei kommentteja:

Vuosi 2018

Vuosi on vajaan kuukauden kuluttua taputeltu ja uusi on edessä. Kulunut vuosi on ollut henkilökohtaisesti erittäin vaikea ja raskas, kun se...