lauantai 12. toukokuuta 2012

10 Hyvää...

Haasteen laittoi mulle Birkin emäntä Ninka.
Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen). Minä puolestani haastan: Annen, Ninan, Mariannen, Hannen ja Pian ;D

1. Hyvät yöunet saa mut onnelliseksi! Usein viikonloppuisin mahdollista. Aamulla kuvittelen nukkuneeni toooosi pitkään ja kun katson kelloa, se on jotakuinkin sama aika kuin arkenakin eli 05.15 Eli vaikka ajassa ei eroa olekaan laadussa on.
2. Metsäkävelyt ja juoksut koirien kanssa saa mut super onnelliseksi. Samoillaan vaan minne huvittaa. Välillä ihastellaan maisemia. Höpisen metsän keijuille ja koirille :)

3. Hauskat hetket tyttärien kanssa! Meillä on joskus vaikka elokuvaa katsellessa ihan ratkiriemukasta tai jos on nyyhky, niin nyyhkytetään joukolla ;)Mun tytöt on ihan parhaat! Rakastan heidän hauskoja juttujaan <34. Onnistunut treeni tai kisa saa aina onnellisuuden kohisemaan oikein! Silloin ei voi mennä edes heti kotiin tultuaan nukkumaan. Pitää kelata mielessään onnistumista uudestaan ja uudestaan.


5. Marjastus/sienestysreissut Hanskin kanssa. Hanski painelee tosin jossaa kaukana Troyn kanssa kuin hirvet konsanaan; kartoittamassa mestoja. Minä nysvään hyvällä apajalla kauemmin ja etsin lähistöltä lisää ja Ink pitää seuraa.Olo on kuitenkin turvallinen; Hanski löytää mut a i n a.
6. Mökillä olot. Järveen ja tuleen tuijotus on hommia joita voin jatkaa loputtomiin. Se lienee yksi meditaation muoto ja saa olon rentotuneeksi ja rauhalliseksi. Vesi on niin uskomaton elementti; muuttuu kokoajan, samoin tuli.
7. Koirani saa mut onnelliseksi päivittäin. Se ehdoton kiintymys, rakkaus ja hyväksyntä hakee vertaistaan. Voiko ystävältä enempää pyytää?! Kaikki ne ilmeet, "hymyt" , eleet ja miten ne tuntee mut hyvin :).

8. "Koira sitä, koira tätä"-tapahtumat ;) Ihanat leirit, koulutukset, semmat, kisat, kaikki! Tilaisuudet jotka ovat pullollaan kaveruutta ja vertaistukea. Ihmisiä erilaisista taustoista joita yhdistää sama onnellisuuden lähde!
9. Onnistuminen töissä on onnellista. Kera kiitoksen lisää euforiaa kivasti :).
10. Mun lemppari on kiireettömät sunnuntai aamut; aamukahvia (useita kuppeja) munakas, lehtien pläräilyä, ja "avara luonto"-uusinta lauantailta. Sen jälkeen voikin ryhtyä ihan mihin vaan =).

1 kommentti:

iris kirjoitti...

Ihanuutta!!!

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...