sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Ekat aksakisat.

Riihimäelle suunnattiin Troyn kanssa aamulla varhain, perillä oli määrä olla kahdeksalta. Edessä ekat viralliset agilitykisat ja kaksi starttia. Paikalla oli runsaasti kavereita joilla oli sama tilanne, eli kisauran korkkaus.
Eka rata oli oikein mukavan oloinen ja jäi helposti jopa minunlaiseni dementikon mieleen. Pystyin keskittymään oikein hyvin, vaikka ohjaajia oli radalla liki neljäkymmentä. Troy kisas numerolla kahdeksan, mikä oli hyvä asia juurikin mun muistikortin pienuuden vuoksi ;o).
Kuumana se kävi kuin hellakoukku ja pyöri kuin väkkärä. Kun sain sen lähtöön ja pannan pois se rauhoittui ja keskittyi hyvin. Rata alkoi hurjalla vauhdilla ja laaaaajoilla kaarroksilla. Oikeat esteet kuitenkin tuli poimittua ja kontaktitkin onnistui, ei tosin niin hyvin kuin odotus oli. Kepeille tein ihan turhan valssin Troyn edessä (kun kaikki muutkin teki silleen tutustumisessa! WTF!? Mitä se mulle kuuluu mitä ne muut suunnittelee?!) tuli ahdasta ja Troy meni pujotteluun kolmos välistä. Se hokas virheensä nopeesti ja palas korjaamaan. Loppu ok. Olis pitänyt ennen pujottelua pysyä vain vasemmalla, kun se osaa ihan hyvin hakea sisään kun saa sen rauhassa tehdä, tyhmä ohjastaja!
Toinen rata oli niin ikään mukava ja kulkevainen. Turha toivo, että Troippa ois jotenkin "rauhoittunut" ekan radan jälkeen, kyllä se poika jaksaa painaa samaa kyytiä rata toisensa perään. Oma keskittyminen ei ollut yhtä hyvä kuin eka radalla mikä johti muutamaan viimehetken ohjaus muutokseen ja se taas tuntuu murentavan kokonaisuutta. Keinulle unohdin antaa käskyn, koska OLETIN enkä OHJANNUT :o/. Hieno keinun ohitus siis, pariinkin kertaan ja kun viellä samasta syystä ohitettiin yks hyppy oli hylly valmis.
No, nyt ollaan kokemusta rikkaampia ja oli lystiä :). Katla ja Jessica debytoivat upeasti, todella pro-meininkiä. Tulokset tosin ihan samat kuin meillä ;). Samaan hylly/vitos-kerhoon liittyi kolmaskin uran aloittanut elikkäs Hubba ja Maria. Porvoolaiset saivat menestystä Nillan nolla voitolla ja Nissen & Sannan vitosradalla, joka piisas kakkostilaan. Medi ykkösten toisen radan voitti suvereenisti Viivi & Joona! Mini ykkösissä nollavoittoon Marjo & Koodi! Medi kakkosista nollavoitto Piinikselle & Hannalle ja toisen radan voitto Pikku-Marjolle & Stellalle! Lämpimät Onnittelut Kaikille!
Kiitos kaikille kavereille seurasta ja tsempistä!

Tässä leffa meidän radoista
(kiitos Madonnalle tahdituksesta ;) )7 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hienosti korkkasitte Agi-kisat. Oikein hyvältä näyttää tuo teidän menonne.
Onnea tuleviin koitoksiinne:)

T.Jaana

Nimetön kirjoitti...

Ihan agilityn näköstä meininkiä =), hyvä alotus ilmanmuuta!
-h-

Heidi M kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Heidi M kirjoitti...

Uudestaan...
Kiitti kovasti kannustavista kommenteista! Ne on mulle aina arvokkaita. <3
Tääl plokissani oli kommentoinnissa jokin kaiken estävä asetus, jonka poistin, joten nyt sana on vapaa ;)

Nimetön kirjoitti...

Yritin onnitellä täällä jo sunnuntaina, mutta ei onnistunut :( Katselin teidän menoa videolta ja hienolta näytti :)
Terkkuja vitos/hylly kerholainen Jessica ja Katten

Nimetön kirjoitti...

Onnea, onnea, onnea kisauran korkkauksesta. Siitä se lähtee.. Mä starttasin kans reilu viikko sitten Riekun kanssa, Minx vielä odottelee hetken.

Nimetön kirjoitti...

Jep, kyllä se ihan agilityltä näyttää.

Hieno alku agiuralle

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...