tiistai 1. toukokuuta 2012

Wappu hauskaa!

Ihan ehdottomasti paras tapa viettää vappua on lähteä treenaamaan aksaa aamutuimaan, kun muut vielä nukkuu! Näin myös tapahtui ja suuntailin kohti Mäntsälää, jonne rakennettiin Laamasen Mian viimevuotinen WAO-rata 2 luokille. Mialla on aivan super arkisto ratojaan kotisivuilla ja ne suosivat myös ilman tulostinta tuhraavaa harrastajaa, kun esteväli metrit on merkattu.
 Vappusää oli tänään poutainen, mutta pohjoistuuli oli kohtuu navakkaa ja asetti haasteita esteiden telakointiin. Jos tuuli ei niitä kaatanut, Ink kyllä kaatoi :).
Rata siis kasaan ja Taija treenas Troipalla, minä Inkerillä. Radassa oli haastetta ihan riittämiin ja mukavan treenin siitä tosiaan sai!
Inkerin kanssa opittiin monenmoista ja tuli harjoiteltua vastakäännöstä ja leijeröintiä. Käytäntö muistutti jälleen, ettei Inkeri pikku pinkoja-pinkeri anna mitään ilmaseksi. Ei tässä auta kuin koittaa pinkoa mukana ;D
Paikkapaikoin tuntui jopa ihan mukavalta!
En ollut alkuun pitänyt vaikeenä 4:sta ja putkeen vetämistä. Inkerin silmät nauliutuivat kuitenkin väärään päähän ja tästä tuli varsinainen taisto :-o.
 Kepeille sain hyvin ja pääsin, heti aloitetulla sivuetäisyydellä, menemään suoraan seiskalle merkkaamaan pakkovalssia.
Keinun jälkeinen elämä otatutti enemmänkin otoksia ja parhaiten Ink kääntyi hypyn 12 jälkeen seuraavalle vastakäännöksellä. Loppusuoralle vaihdettiin tuulen vuoksi hyppy. Ink irtosi eteen hyvin.
Troy hutiloi tässä ekalla kerralla ja törmäsi renkaaseen. Otti opikseen ja tähtäs paremmin seuraavilla kerroilla.

Hienoa oli katsella Taija ja Troyn menoa! Harvoin pääsee omaa koiraa siitä perspektiivistä ihailemaan :)

Treenit myös videoitiin ja mun osalta kooste tulee TÄHÄN jossa on kaikki, ennen kuin akku loppui...Kamerasta! ;o)

Some agility training with Ink today. We can finaly train outside! :)
It was very windy day, not too warm but okey. Video from the session is HERE.

Ei kommentteja:

Vuosi 2018

Vuosi on vajaan kuukauden kuluttua taputeltu ja uusi on edessä. Kulunut vuosi on ollut henkilökohtaisesti erittäin vaikea ja raskas, kun se...