sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Savossa.

Kisa matka Pieksämäen karsintakokeeseen alkoi perjantaina, kun lähdettiin Mikkeliin sukulaisiin.
Mukavaa oli olla lähempänä kisapaikkaa, mutta illalla piti höpötellä kuulumisia liian myöhään.
Onneksi koe alkoi EVLn osalta vasta yhdeltätoista.

Paikallaolot meni tällä kertaa Tuubilta hievahtamatta ja molemmista kympit. Suoritusvuoroa odotellessa join tehoa ja yritin herätä ;). Keskittyminen ei siis onnistunut ihan toivomallani tavalla. Tämä kostautui pahiten seuraamisessa. Kaavio oli pullollaan käännöksiä, enkä saanut hyvää otetta liikkeestä. En tiedä mitä saatiin pisteitä, mutta varmaan uran huonoin seuraaminen (kilpailukirjan odottelun jätin paremmin pärjänneille ;) ).
Idari sujui jo paremmin ja keskityin teräviin kulmiin. Luoksetulo oli mielestäni hyvä. Ruudussa hätäilin pysäytystä ja jouduin ohjaamaan uudelleen, ei kuitenkaan nollaa :). Ohjattu ravilla. Hyppynouto oli ok, ravilla palautus. Tunnari hiukan pelotti kun ollut vaikeuksia treeneissä, mutta se menikin hyvin. Ravilla sekin, mutta mieluummin ravilla ja pisteitä kuin nopea nolla ;o). Kaukoissa hiukan tuli eteenpäin, mutta ripeet hyvät vaihdot. Lopputulos oli 8. tila ja 249p. Tuubi oli hyvän tuulinen ja sekeästi se nautti olostaan kehässä, häntä heilui ja se hymyili kokoajan.
Kisan voitti Kati Rho, toiseksi Satsu ja Welmu, kolmanneksi Ansu ja Kentsu, PALJON ONNEA!

Jatkoin Mikkelin vierailua vielä. Sunnutaina poikkesin katsomaan MAHin agility kisoja. Paikalla olikin paljon tuttuja, naapurista ja vähän kauempaakin ja tietysti Mikkelin omia agility kasvoja :).
Paljon onnea Marikalla ja Kimmolle viikonlopun onnistumisista, ois pitänyt vaan varata sunnutaillekkin niitä lihapullia täysi satsi ;o) !
Pois lähtiessä poikettiin appiukon luona. Tein tyhmän ratkaisun, vieraskoreus syistä jätin kuraiset koirat autoon. Varmaan oli joku koiran ulkoiluttja menny ohi auton ja muuta ei tarvittu; tappelu oli tosiasia. Väkivaltaa ei oltu säästelty ja jälki oli taas sen mukaista. Kotimatkan Tuubi oli mun jalkatilassa edessä ja mä itkin ja kirosin itseäni ja näitä hormoonihiiriä.
Kerpeles sentään !! >:(

3 kommenttia:

Susan Miiro kirjoitti...

No voi kurjuuden kurjuus =( Kyllä urokset sitten osaa olla välillä raivostuttavia. Stemppiä sulle ja voimia Tuubille.

Nimetön kirjoitti...

Pojat on poikia...
Mistäs sitä tietää mitä niiden päässä liikkuu???
terveisiä, Troipalle ja Tuubille

-zagga&co-

ps.laitetaanko harjoitusratoja "maalais" ohjeilla?

Nimetön kirjoitti...

Juu, harjoitukset on tervetulleita!
Troy taitaa kuitenkin menettää sukukalleudet, se siitä kohtalosta...

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...