torstai 23. huhtikuuta 2009

Ekat epikset

Keskiviikko iltana poikettiin Porvoossa kartuttamassa belgien tokomaajoukkueen kisakassaa. Järkkäsivät agility epikset ja me osallistuttiin Troyn kanssa koko rahalla eli neljä rataa.
Starkin Sanna toimi tuomarina ja oli tehnyt mukavan mölliradan, jolla oli hyvä lämmitellä. Lähtö onnistui hienosti, ei varastanut kertaakaan vaikka vinkui äänekkäästi. Kontaktit onnistuivat myös joka ainoa kerta (molemmilla radoilla oli A ja puomi). Kilpailevien rata oli kuulemma hieman muunneltu kakkosten rata. Kepeille oli suljettu lähes 90 asteen kulma, sitä ei olla juuri harjoiteltu, mutta en osannut siitä huolestua kun Troy tykkää pujottelusta niin paljon, niin arvelin sen hakevan myös suljetun. Näin myös tapahtui molemmilla radoilla; todella hyvin haki :). Mulla ei ollut ihan paras keskittyminen eikä meininki päällä ja ohjaus laahas paikoin pahasti. Troy oppi onneksi radan kerrasta, joten tokan kierroksen se meni lähes ilman ohjausta; ohjaaja jolkotti perässä ja ohjaili minne sattui, mut koira meni oikein :-o.
Hassu huomio oli se kuinka jännitti! Oikeesti, en ole juuri näin pieniä pätö-epiksiä tavannut jännittää, mutta sen täytyi johtua porvoolaisyleisöstä ;o). Fiilis oli kuitenkin hieno, eikä uni meinannut tulla kun adrenaliinit vissiin viel virtas.

Kotimatkalla poikkesin katsomaan Bc Hubban uutta pikku-siskoa bc Tatsia, joka olikin aivan ihana pentunen! Lycka till vaan ;)

Tuleva viikonloppu on äksöniä pullollaan. Lauantaina olen vekottimena JAUn kisoissa ja sieltä Loviisaan renkaan leirille. Tuubi on tosin ollut koko viikon sairaslomalla ja kipulääkkeillä. Äsken lenkillä totesin sen olevan myös ihan vinossa ja takapään lihakset on lähteneet... :o/
Pitänee viedä ukkeli akupunktioon.

Ei kommentteja:

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...