sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kevät yli odotusten!

Keväthän itseasiassa on vasta aluillaan, kaiketi kun rakeita satelee ;)

Molemmat koirat nousivat siis kolmosiin, Troy Heikin ohjaamana ja minä Inkin kanssa. Eikä tässä viellä kaikki; korkattiin kolmoset Kotkassa Inkin kanssa ja saatiin hyppyserti :)

Sen jälkeen on ollut vain yhdet kisat (HAU) jossa kerättiin kokemuksia ja lisättiin persjättöjä :D.
Eilen (3.5.) Troy ja Heikki pistivät myös valiokellon tikittämään ja saivat siis agisertin!!
Aivan huikeen hienoo! Olen niin ylpeä ja iloinen tästä kaikesta !
Kiitos Sannalle ja Heikille hyvistä treeneistä ja Troipan kisaamisesta ja ystävyydestä!

kuva; J.Penttinen

Kiitollinen olen Juha Oreniuksen kahden vuoden koulutuksesta, joka alkaa tuottaa tulosta (en taida olla ihan penaalin terävin kynä...). Toiveissa on myös päästä HAUn huippis-valmennusryhmään ensi syksyksi/talveksi. Siinä on ihan huiput kouluttajat myös; Pirjo ja Ville :)

kuva; J.Kiviharju

Ennen kaikkea tätä Huippistouhua on edessä kesä ilman kisaamista. Ei ollut oikein realistista odottaa SM-nollien kasaantuvan viellä tälle vuodelle, joten jätetään ne ensi kauden murheeksi/haasteeksi.

Inkerin, reilun vuoden vanhat pennut ovat pikkuhiljaa alkaneet käymään luustokuvissa ja olen enemmän kuin iloinen tähänastisista tuloksista; neljä kuudesta on kuvattu terveeksi!! Ja epäilijöille tiedoksi; myös OCDn osalta. Miten suurensuuri helpotus! Palaute jälkeläisistä on ollut huippu positiivista ja pian näitä raketteja alkanee näkymään kisakentilläkin, kukin omaan tahtiinsa sinne varmasti tiensä löytää.

Tätä kirjoittaessa olen orastavan flunssan kourissa. Kurkku on hirmusen kipeä, kuumetta ei ainakaan viel ole ollut. Tai nooh...Pentukuumetta kylläkin Ei kommentteja:

Vuosi 2018

Vuosi on vajaan kuukauden kuluttua taputeltu ja uusi on edessä. Kulunut vuosi on ollut henkilökohtaisesti erittäin vaikea ja raskas, kun se...