sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Reeniä ja ruskaa.

Kesä on jäänyt taakse, ainakin kalenterin mukaan. Ilmat ovat kuitenkin olleet kesäiset ja ovat viellä nytkin.

Kuun vaihteessa käytiin Inkin kanssa Porvoossa Zeljko Goran treeneissä. Ihan todella hyvät treenit oli, paremmat ja hyödyllisemmät kuin viimevuonna vastaavat. Mun oikea reisi tosin kramppas heti ekalla ratayrityksellä ja kipeytyi tasaseen tahtiin treenin edetessä. Pakko olikin poiketa apteekkiin kylmägeeliä ja buranaa hakemaan. Niiden voimalla sitten loppuun.
Tykkään Zeljkon selkeästä tyylistä, siinä ei turhia tanssita, eikä tarvii miettiä mitään tuplasylkkäreitä tai japseja. Ihan perusohjausta. Jotenkin on tullut vaan tyyliksi mennä hirveästi holhoamaan koiraa esteille ja jarruttelemaan, kun kuitenkin vauhtiakin pitäisi olla...

No, asioita oli hyvä mietiskellä lapin ruskassa, jonne lähdettiin ajelemaan seuraavana päivänä. Volvoon ahtautui 4 aikuista, joten Troy joutui jäämään talon vahdiksi Saran kanssa. Ink pääsi taivaltamaan tuntureilla villinä ja vapaana! Viikon aikana se tais olla kerran hihnassa, ettei häirinnyt maastopyöräilykisaa. Muutoin se kirmas tundralla onnessaan. Eläimiäkin se bongas, mutta ei koskaan lähde niitä hätyyttämään sen enempää.

Ohessa muutama reissukuva retkiltä tuntureille.
Tässä ohessa on tullut tehtyä yksi Karmiwa-hankinta. Ruotsista saapuu tänä iltana bc narttu TheLook Revolution Guess. Sitä oli hakemassa sen toinen omistaja Lukkarisen Heini. Guess menee asustelemaan Tampereelle Heinin lappari/malamuutti laumaan. Jos kaikki menee kuten elokuvissa tulee Guess tekemään sitten joskus pentuset Karmiwan-nimen alla. Se on pirtsakka trikkityttö joka syntyi heinäkuun alussa yhdeksän pennun pentueeseen. Toivomma siis parasta Guessille ja Heinille :)


1 kommentti:

Eve K. kirjoitti...

Hienoa! Onnea pennun kanssa!

Vuosi 2018

Vuosi on vajaan kuukauden kuluttua taputeltu ja uusi on edessä. Kulunut vuosi on ollut henkilökohtaisesti erittäin vaikea ja raskas, kun se...