torstai 25. heinäkuuta 2013

Loman lopussa.

Niin se vierähti loma.
Nelisen viikkoa meni kuin siivillä tääl Päijänteen rannalla rakennellen. Paljon askarreltavaa jäi viel Hanskille, joka jää tänne kesäparatiisiin puuhaamaan. Se on kyllä mies joka saa aikaan; juhannuksena oli pelkkä sokkeli nyt on mökki ulkopuolelta likimain valmis! Sisäpuolellakin on hommaa jo hyvin aloiteltu kun olihan niitä sadepäiviäkin tuossa jokunen..

Koirulit on olleet mukana touhussa niin rakennuksella kuin mun mukana marjastamassakin. Kovin kiinnostuneena ne tarkkailee rakennuspuuhia, jopa niinkin tarkkaan,että Hanski epäili niiden pian osaavan talon rakentamisen alkeet ;) Tosin rakentaminen imee mehut niin ihmisistä kuin valvojistakin.

Mustikkaa ja vadelmaa on tääl ihan mielettömästi, kuten aina. Kun en ole voinnut auttaa rakentamisessa olen noukkinut marjoja. Pakkaseen on tänään lähdössä useita kymmeniä litroja superfoodia.

Viimeinen viikonloppu ennen töitä menee JAUn kisojen parissa. Ikävä kyllä olen myös ilmonnut Inkerin...En tiiä oliko kovin fiksua kun ei oo esteitä nähty muuta kuin karsintojen streemissä? Pianhan tuon tietää.

Ihana on ollut tällainen downshifting loma. Hiljaista ja vaatimatonta elämää. Tyttäret ympäri maailmaa ja pärjäävät niin hienosti. Jokupäivä kun tämä mökki valmistuu haluaisin muuttaa tänne, herrankukkaroon ;)
Ei kommentteja:

Vuosi 2018

Vuosi on vajaan kuukauden kuluttua taputeltu ja uusi on edessä. Kulunut vuosi on ollut henkilökohtaisesti erittäin vaikea ja raskas, kun se...