lauantai 18. toukokuuta 2013

Hiljainen pirtti.

Pennut ovat lähteneet uusiin koteihinsa reilu viikko sitten.
Viimeisten kahden (Zebra ja Ralli) luovutus oli kyllä kova paikka. Kyllä niihin vaan kiintyy niin kovasti. Sitten alkaa se huoli, että kun ei vaan mitään pahaa sattuis...

Qla (Ralli) alias Ness muutti Rantasalmelle Katja Linnanrannan kaveriksi. Hänellä on aikaisempina kisakoirina riisenit Olga ja Niilo, kelpie Wirri ja bcn Pihu.
Nessistä tulee isona aksaaja, tokottaja ja varmaan paimenkin ;)Qmis (Malja) alias Himo on tätä nykyä Taija Mäkelän tulevaisuuden toivo agilitykentille. Taija kisa mini 3 luokassa russeliuros Intolla.
Nyt on siis Innon lisäksi luvassa myös Himoa =)
Himo asustelee Mäntsälässä.

Q (Blondi) alias Ais on lisänä Sepän Heinin suuressa laumassa Mäntsälässä. Heini on kisannut menestyksekkäästi pk collieillaan ja bordercollieillaan tokossa ja agilityssa. Hanskassa on myös PK-lajit ja kaikki koirat osallistuvat talvisin valjakko-ajoon.
Aisin tulevaisuus tulee sisältämään tokoa ja kenties muitakin lajeja; PKjälki, haku?
Jos kaikki menee hyvin tulee Aisita Karmiwa-pentueen emo sitten aikanaan.Qma (Prinssi) alias Devin asuu tässä lähellä Paippisissa Anna Silvanin harrastus kaverina.
Anna on aikaisemmin kisannut agilityssa borderterriensä kanssa (Iron ja Pippin). Hänellä on myös toinen komea bc uros Tino, jonka lajina tulevaisuudessa lienee toko.
Devin tulee varmasti vaikuttamaan agilityssa ja kenties tokossakin.
Qra (Sulka) asustaa Espoossa Hannamari Niemisen urheilullisessa perheessä. Perheen muut koirat Hammer (x) ja Dio (koikkerhoindje) harrastavat agilitya, Wilma (x) on eläkeläinen. Qran tulevaisuus on agilityn täytteinen.Qlas (Zebra) alias Nasti muutti kauas pohjoiseen Ouluun asti. Nasti tulee harrastamaan agilitya nuoren lupauksen Iida Leinosen ohjauksessa ja PK jälkeä ja viestiä Johanna Leinosen ohjaamana. Perheessä on ennestään kaksi bordercollieta ja saksanpaimenkoira.


Löysin pennuille ihan superkodit!
Se olikin projektin haastavin osuus. Osa löytyi helposti, tiesin jopa heti mikä koira tietylle ihmiselle sopisi, osaa joutui pohtimaan enemmän. Jouduin myös sen ikävän tilanteen eteen, ettei kaikille halukkaille pentua riittänyt. Olen kuitenkin kiitollinen ihmisten kiinnostuksesta yhdistelmää kohtaan ja sain tutustua moneen todella mukavaan ihmiseen! Kiitokset heille kaikille kun tulivat meitä tapaamaan!

Karmiwan Q-pennelit ovat siis maailmanvalloituksensa aloittaneet. Sujukoon se hyvin, olkoon elämänne rakkauden ja vauhdin täytteinen. Toivotavasti ne tuovat paljon iloa omistajiensa elämään.
KAIKKEA HYVÄÄ!!
Pus, pus! Toivottelee bc-mmmo Heidi


Ei kommentteja:

Vuosi 2018

Vuosi on vajaan kuukauden kuluttua taputeltu ja uusi on edessä. Kulunut vuosi on ollut henkilökohtaisesti erittäin vaikea ja raskas, kun se...