maanantai 4. helmikuuta 2013

Troy tulessa.

Heikki ja Troy debytoivat Vantaalla BATin kisoissa kahden radan verran.
Oon yrittänyt ihmisille ain selittää kuin Troy on ihan eri koira kisoissa kuin treeneissä. Sen kanssa on super ihanaa treenata! Jos sen koiran sais kisoihin, oltais oltu jo vaiks missä.
Mutta näinhän asia ei toki ole. Kisoissa tulee jokunen pykälä vauhtia lisää, korvat menee tukkooon ja röyhkeys on ihan omaa luokkaansa. Kun tämä persoona esiintyy vain ja ainoastaan kisatilanteessa on sitä pikkusen vaikee treenata. Tämä asia paljastui myös Heikille ;).
Toka rata oli jo paljon parempi ja siitä videotallenne TÄSSÄ
Kuumuminen aiheuttaa kaikenmoista kaahotusta ja rimat lentää, jarrut ei toimi yms. Mä en tykkää Troyn kans kisata juurikin tästä persoonan muuttumisesta johtuen. Ennen starttia mulla on jo hirvee seiväs otsassa. ja sehän ei oo kauheen hyvä lähtökohta menestykseen tai edes onnistumiseen.

Meillä on hoitokoira bcn Hupi parinviikon ajan. Se solahti laumaan ikäänkuin ois aina ollutkin; ei mitään ongelmia. Inkerin tiineys merkkejä ollaan tuijoteltu silmä kovana, mutta on se vaan ultraan vietävä vkolla seitsemän.

Ei kommentteja:

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...