lauantai 9. helmikuuta 2013

Tokon ulkoistus :)

Olen onnistunut taas kerran tuplabuukkaamaan itseni ens lauantaina;
Ois Porvoossa Inkin AVOkoe ja Mikkelissä sukulaisen synttärit. Koska en voi kuulemma ulkoistaa itseäni synttärireissusta oli se tehtävä tokolle.
Onneksi mulla on taitava tokokaveri Heini, joka ohjaa Inkeriä ens lauantain kokeessa.
Eilen oltiin maneesilla kokeilemassa koko ohjelmaa liikkurin kanssa. Aiemmat treenit on menneet todella hyvin ja tippa linssissä oon katsonut niitä; niin hienon näköistä!
No, Ink tuli maneesille ilman lenkitystä virtaa pullollaan. Se kuumui liike liikkeeltä ja noudon alkaessa sen silmät paloi kuin kekäleet ja kapulalle se lähti ihan tappoaikeissa.
Heini sai kuitenkin sen mielentilan hallintaan kun aikansa hinkkasi. Inkerin taidot ei vielä riitä tokon suorittamista noin korkeassa vireessä. Tämä oli toki hyvä huomata ennen koetta, jotta asiaan voidaan reagoida.
Maanantaikin on tullut buukattua ihan täyteen; ensin on 14.30 kampaaja Porvoossa ja 17.00 ultra Haarajoella. Siinä saa Volvo pistää parastaan :)
Palailen asiaan siis maanantai illlall kun tiedän ultran tuloksen. Siihen asti joutuu pureksimaan kynsiä...Ei kommentteja:

Vuosi 2018

Vuosi on vajaan kuukauden kuluttua taputeltu ja uusi on edessä. Kulunut vuosi on ollut henkilökohtaisesti erittäin vaikea ja raskas, kun se...