sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Birk
Mun kovin nuoren kasvattajaurani ensimmäinen yritys saada ulkomaanvahvistusta riveihin on nyt saapunut Suomeen.
Birk saapui Puolasta 14.4. Kati W:n ystävällisellä avustuksella. Hän on NeverNeverLand- kennelin kasvatti. Isänä Birkillä on paimennuksessa mainetta ja kunniaa niittänyt Dewi Tweed.
Olen kuullut, että isukki on aika kova kundi, mutta se tukee hyvin sitä ajatusta mikä minulla on omasta ihanteestani tässä rodussa.
Birkin emä on Astra Chili Pepper, jonka isä on niin ikään maineikas paimen Mirk.


Kaikenkaikkiaan tämän pennun hankinta on perustunut enemmän intuitioon kuin mihinkään pitkäaikaiseen sukujen setvimiseen. Se oli vain pakko saada :) Ja kun kaikki on niin helppoa nykyään, niin on pennun hankintakin ulkomailta. Vois sanoa, että Birkin hankinta on hoidettu pitkälti Facebookin välityksellä ;o).
Olen monesti tässä projektin aikana miettinyt; miksi tämä pentu pitää tänne saada...? no, mikään ei elämässä ole sattumaa, niin uskon. Kenties tämäkin "juoni" minulle jossain kohtaa paljastuu.

Birk on nyt ollut vajaan vuorokauden uudessa kotimaassaan ja hän vaikuttaa kaikin puolin reippaalta ja tervepäiseltä pikkumieheltä. Elo täällä "mummolassa" angrybirds-lakanoissa ei kuitenkaan jatku kovin pitkään, vaan Birk jatkaa matkaa Pohjois-Karjalan suuntaan, Kontiolahdelle. Hänelle on luvassa ura paimenena, mikä on varmasti paras mahdollinen ammatinvalinta ;). Kenties muutakin toimintaa tulee kuvioihin...? Birkin elämää ja kehitystä voi käydä kurkkimassa Ninkan blogista.
Eka yö Suomessa on takana. No problem, kun sai kaverin kainalossa nukkua ;o)

Ei kommentteja:

Vuosi 2018

Vuosi on vajaan kuukauden kuluttua taputeltu ja uusi on edessä. Kulunut vuosi on ollut henkilökohtaisesti erittäin vaikea ja raskas, kun se...