lauantai 24. maaliskuuta 2012

Suorittamista?

Juuri kun olen itse miettinyt eri lajien treenaamisen mielekkyyttä elämässäni, puki Inkerin siskon, Vipin omistaja kaiken sanoiksi ja kirjoitti sen hienosti blogiinsa. Kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa tämä juttu.

Ei siitä tosiaan niin pitkä aika ole kun katselin itsekin pitkin nenänvartta bc:n omistajia jotka ei saaneet mainittavia tuloksia aikaan. Nyt kun moni tekeminen on alkanut maistua puulta tai vähintäänkin pakkopullalta, kuulun itse tuohon ennen ylenkatsomaani ryhmään ;)
Koirani eivät kokeita tai kisoja kaipaa, se on kaikki onneksi vain mun korvien välissä.
Tässä suoritusyhteiskunnassa nämä koiratouhut voisivat hyvin olla henkireikä arjesta ja työkiireistä yms. Mutta kehityssuunta on sellainen, että jos et pyri ja panosta huipulle pääsyyn olet käsittämätön, muiden aikaa tuhlaava sunnuntaiharrastelija.
Omat tavoitteet on siis pidettävä itselleen hyvinä ja uskottavina, olivatpa ne sitten tulostavoitteita tai hauskanpitoa ;).
Pohdintaa siis herätti tuo Kirsin kirjoitus. Kiitos siitä!

Ei kommentteja:

Suklaapalleroiset syntyivät!

Pink synnytti ekan pentueensa 23.-24.5. välisenä yönä. Kokemus oli sille hämmentävä kaikkine esituntemuksineen. Se ei juurikaan petaillut, ...