sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Onko vaikeaa....?

Lajeista kyllä haasteisin saattaa mulle olla tuo agility. Ei meinaa onnistua taas minkään tekeminen tositilanteessa :(.
Takana Stadi Gamesien toinen päivä ja osallistuttiin vain tähän sunnuntaihin -> hypäri ja aksarata.
Hypärillä päätin olla rauhallinen ja ohjata huolella. En tainnut olla, koskapa rimoja lenteli ihan kiitettävästi :(. Harmi ettei tullu kuvattua, olis mielenkiintoisaa tietää mistä johtui tuo kaikki?!
Treeneissä rimat pysyy aikalailla, mut kun kisoissa lämpönupit kilahtaa kaakkoon niin rimatkin on herkässä.
Sveitsiläimiehen tuomaroima agilityrata oli helpohko ja s i l t i pystyin nanosekunniksi eksymään :-0. Käänsin koiraa oikeaan suuntaan hypyn päällä -> rima alas ymmärrettävistä syistä ja sitten tuli tehtyä persjättö pahaan paikkaan ja Troippa otti jonkuu ihan väärän esteen.
Tuntuu ihan niin tosi, tosi tyhmältä kun oon tuhlannu sievoisesti rahaa opetukseen ja tulos on anyhow yhtä surkee :(. Vika on siis vain ja ainoastaan minussa, sen tiedän. Troy ois vaikka jo missä jos sitä osais ohjata... Näiden faktojen ymmärtäminen ei kylläkään helpota oloani lainkaan.

Jospa siis pieni miettimis-treenimistauko ja jos sitten taas koittais voittaa itsensä...? Siihen saakka taidan keskittyä oravan kasvatukseen; se on kyllä niin valloittava kaveri! Se saa tällaisen masentavan kisapäivänkin jälkeen mut helposti hymyilemään touhuillaan ;o)

2 kommenttia:

Iris kirjoitti...

Jahas – minun poissaole ei siis helpottanut tilannetta... :( Mutta mitään taukoja ei pidetä! Leuka rintaan ja kohti uusi haasteita! Et sä siellä kotona kyyhöttämällä ainakaan opi aksaamaan!

Heidi M kirjoitti...

Joo, mut nyt täytyy treenata asiat niin, että ne sujuu...AINA!
On mulla kotona kaks hyppyä, kontaktihärpäke ja kepit, kyl me jotain niilläkin opitaan :
Ja huom! Hypärin valssi oli sairaan hieno!! :-D

Vuosi 2018

Vuosi on vajaan kuukauden kuluttua taputeltu ja uusi on edessä. Kulunut vuosi on ollut henkilökohtaisesti erittäin vaikea ja raskas, kun se...