torstai 19. toukokuuta 2011

Kurremaista eloa!

Koiratkin on toki touhuilleet, mutta kyllä tämän viikon tapaus on ehdottomasti Onerva-orava ;)
Työpaikkani asiakkaat olivat ottaneet talteen kaksi hyvin pikkuista orava-vauvaa alkuviikosta. He luovuttivat ipanat minulle ilomielin, sillä kellään ei ollut tietoa/taitoa pikkuisia hoitaa. Emollehan ne ois pitänyt jättää, mutta vahinko oli jo tapahtunut :(. Poikaset saivat nimikseen Sanerva ja Onerva. Ikävä kyllä Sanerva ei selvinnyt kovinkaan kauan ja menehtyi. Hautasimme hänet juhlallisin menoin omppupuun alle.
Onerva sen sijaan on alkanut tarttua elämään kaikilla pitkillä kynsillään! Se on saanut ruiskulla kaurakermaa ja leipää. Ollaan kerätty myös luonnosta oksaa ja muuta tarjolle. Myös mustikat ovat sen suurta herkkua ;)). Onneksi mulla oli tallessa matelijaharrastuksen ajoilta lämpömatto. Nyt kun Sanerva ei ole siskoaan lämmittämässä, se kellii huovutetussa käärössä, huovutusvillan seassa ja tämän alla se lämpömatto, kyl tarkenee! Ja kaikki tämä on meidän tyhjässä 600litran akvaariossa. Ihana otus se on ja piristyy päivä päivältä, että ilmeisesti olemme onnistuneet sen hoidossa ainakin toistaiseksi. Ohessa kuvia Onervan elämästä :o)Aksakisoja ei ole Järvenpään kisojen jälkeen meillä ollut. Töitä on ollut ihan liikaa, niin että muutamat treenitkin on mennyt sivusuun :o/.
Tulevana viikonloppuna on kuitenkin tiivispaketti luvassa, eli JAUn leiri 1-2luokkalaisille, jeeee! Kaksi päivää tiukkaa treeniä!!
Kesäkuukin lähestyy kovaa vauhtia ja se tarkoittaa, että kauan odotettu Kiteen leiri odottaa =).
Kiteelle lähtee juurikin vuoden täyttänyt Inkeri, kehittämään paimennus taitojaan, jännää!
Tässä vielä kuva synttärisankarista 3.5.20111 kommentti:

Susan Miiro kirjoitti...

Voi miten suloinen orava-vauva teillä! Ja onnea Ink-pikkuiselle ensimmäisen kokonaisen vuoden saavuttamisesta =)

Vuosi 2018

Vuosi on vajaan kuukauden kuluttua taputeltu ja uusi on edessä. Kulunut vuosi on ollut henkilökohtaisesti erittäin vaikea ja raskas, kun se...