maanantai 25. lokakuuta 2010

Melkein paistoi taas, siis melkein...

Kaksi starttia Hyvinkäällä lauantaina omissa JAUn kisoissa.
On se metkaa miten muka jänskättää enemmän kun on tuttuja paikalla. Tähän "näyttämiseen" lienee tyrehtyi eka rata, jännitti ihan liikaa. Ohjaus näytti kuitenkin paremmalta kuin tuntui, tiedä sitten mitä Troy tuumas ;o). Kielto ja pituuden palikka kumoon eli kymppi.

Toka rata oli siis myös Saviojan Annen (kuten ekakin) ja tosi kiva rata, kumpikaan ei ollu mikään kaahotus rata ja ihan sai miettiä ohjaustakin.
Fiilis oli tosi keskittynyt kun tokaan lähdin ja suoritus oli kristallin kirkkaana mielessäni. Suunnitelman mukaan edettiin ja radalla tuli ihan himmeen hyvä olo siitä hienosta yhteydestä mikä mulla oli koiraan! Ihan paras tunne ikinä ja nautin siitä tunteesta vielkin :D .
Seurakaverit jännitti radan reunalla hipihiljaa ja kun Troy hyppäs vikan esteen kaikki hulluna tuuletti, minä mukaan lukien. Se vika rima vaan sit tuli alas... :( No, siitä taas jotain opin tai muistin jotain mitä Niinu esim. on mulle joskus toitottanut;" Ohjaa vika este niin kuin rata jatkuis vielä parin esteen verran." Tottahan se näin pitäis tehä, vaan en jaksa surra tuota kun fiilis oli niin mahtava; hyvästä suorituksesta ja kavereiden kannustuksesta! Kiitos ihanat!

Ihan paras laji ja super-koira <3 !!
Penttiset olivat niin ihunia, että kuvasivat meidän molemmat liidot, suur-kiitos siitä!

Videon alussa on pikkusen nopeutuksen tuntua... Ei me ihan niin vilkkaasti liikuta :D

4 kommenttia:

Iristäti kirjoitti...

Huisan ihanaa oli nähdä teitä livenä radalla. Meno näyttää paljon paremmalta, kuin tuossa videolla ;) Olitte kyllä niin yhtä tuon agilityradan, erinomaisuutta Hedy!

Hubba kirjoitti...

Wau, hienot radat!

Susan Miiro kirjoitti...

Voi se vika oli niin hyvän näköinen ja saumaton rata teiltä =) Oli upeaa saada seurata sitä aitio paikalta, radalta. Viis siitä vitosesta!

Heidi M kirjoitti...

Kiitokset vaan kaikille! Etenkin aitiopaikkalaisille ! :))

Vuosi 2018

Vuosi on vajaan kuukauden kuluttua taputeltu ja uusi on edessä. Kulunut vuosi on ollut henkilökohtaisesti erittäin vaikea ja raskas, kun se...