torstai 12. marraskuuta 2009

Touhuja...

Aksaamaan ei olla päästy :´( kun en ottanut treenivuoroa ennenkuin kevääksi. No, "kevät" on ihan pian, tammikuussa :) onneksi.
Aikaa on käytetty pohjakunto huoltoon. Ollaan tehty piiiitkiä ja rauhallisempi tahtisia lenkkejä kestävyyttä kehittämään ja väliin kipakampia lyhykäisempiä. Troy on ihanteellinen lenkkikaveri, kaikki vauhdit kelpaa ja vauhti pysyy tasaisena.
Tokon olen Troyn osalta pilkkonut ihan palasiksi. Näitä pieniä osasia ollaan pikku hiljaa hiottu. Toivon mukaan niistä kehkeytyisi sellasia liikkeitä, joita kehtais kokeissakin esittää.
Tuubi täytti 7v ja viettää sapattivapaata kaikista lajeista. Lenkeillä se tietty on mukana. Kova sillä ois into toko hommiin, mutta antaa sen nyt vaan intoilla ;o)

Touhua ja töitä on ollut paljon. Toivon mukaan kevät ois turhan touhottamisen puolesta rauhallisempaa.... Se edellyttää, että minä opettelen sanomaan; -ei.

Ei kommentteja:

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...