lauantai 15. elokuuta 2009

KAT aksakisat

KATin aksakisat tänään Järvenpäässä R.Herrala tuomarina.
Eka rata oli tosi kiva ja kulkeva, ei vaikea ollenkaan. Ikävä kyllä, aamulla jo pyörälenkillä käynnyt koirani kävi taas kuumana ja oli silkkaa sähköä lähtölinjalla. Täytyy todeta, että itse en ihan pystynyt pysymään tyynenä :( ja se näkyi yltyvänä riekkumisena.
Radalle kuitenkin. Ohjasin mielestäni ihan ok. Tosin annoin ohjeita aina väärässä paikkaa eli hyppyjen päällä ja rimat roiskui. Pari rimaa oli jo tippunut kun tultiin A: lle, joten jätin sen kontaktille hetkeksi ihan vaan opetus mielessä. Kolmesta rimasta (tulos 15) huolimatta sijoituimme kolmansiksi. Hassua saada palkinto ihan sössi radasta :o/.
B-radalle sain Troyn rauhoittumaan tosi hyvin:) Tokoteltiin radan vieressä ja se jopa keskittyi hyvin. Itsekin olin rauhallinen ja sehän näköjään vaikuttaa (ei pitäis olla yllätys??!!).
No toinen rata olikin vaikeampi. Montakin tarkkaa paikkaa ja jo alku aiheutti päänvaivaa. Viivyin alun ohjauksen mietinnässä varmaan puolet tutustumisajasta ja se olikin kohta joka onnistui täydellisesti! Myöhemmin sain kuulla tehneeni "niisto-jaakotuksen" =D. Keskityin olemaan hiljaa ja sekös nyt kostautui. Troippa paahtoi jopa suosikkinsa, pujottelun ohi käskyn puuttuessa. Muutenkin olin helpoissa kohdissa laiska ohjaaja ja kieltoja kertyi liikaa :( vaikeat kohdat meni hyvin. Yksi pesjättö onnistui, toisessa Troy tulikin sitte melkein persiiseen ;o)))
Hyviä kohtia oli paljon ja minä opin paljon tästä kisasta!

Ei kommentteja:

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...