keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Täällä ollaan!

Unohtunut hiukan tämä päivittely... No, kesä on semmoista aikaa, että ei pitäis juuri koneen ääressä istuskella. Olenkin pitänyt itseäni kiireisenä kaikenmoisilla pihahommilla ja koiraharrastuksilla.
Agilityyn on hurahdettu Troyn kanssa ihan todenteolla. Ristarilla on käyty useampi kerta viikossa ja kotonakin on treenattu. Tokoakin treenaillaan jonkin verran, mutta täytyy tunnustaa, että se on jäännyt aksan jalkoihin :o/. Troy on kuitenkin parantanut otteitaan myös tokon parissa ja tuntuu keskittyvän jo paremmin. Olen ottanut sen kanssa koko ohjelmaa n.kerran viikossa ja muuten vain liikkeiden osia tai yksittäisiä liikkeitä. Jotain "huonoa omaatuntoa" vissiin tokon osalta poden, koska viime yönä näin unta akvaarioliikkeestä jossa myyjänä oli Jontte :oD. Tuubin kanssa on myös pidetty taitoja yllä. Se poika se aina järkkää mulle harmaita hiuksia; taas kerran se lakkas osaamasta ruutua! Syynä oli treenikassi, joka oli ruudun takana! Ziisös, oikeesti. No, mut tämä siis meni ohi.
Troipan kanssa käytiin aksa epiksissä Tuusulassa viime torstaina. Vauhti ei korjannut virheitä ja niitä kerkes tulla kaksi. Vauhti oli hirmuinen ja järki pois koko touhusta. Se hetsaa ittensä ihan hirveään kakofoniseen tilaan kisapaikalla... En tiedä mikä siihen auttais :o(. Huomen ois tokokokeen vuoro ja lauantaina aksaa Riihimäellä. Niistä raportit myöhemmin.

Har det så bra!

Ei kommentteja:

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...