maanantai 18. toukokuuta 2009

Paisteinen viikonloppu.

Torstaina olin piiiitkästä aikaa osallisena ohjattuun toko treeniin. Jessica piti Porskin koirakoille valmennusta. Eka treeni oli meiltä jo jäännyt väliin, mutta nyt käärittiin hihat, poistettiin kauluri ja ryhdyttiin hommiin. Seuraamista ensin. Eka pätkä oli ihan kauhia, yliyrittämistä ja painoi ihan törkeesti. Pikkuisen polven nostelua ja homma alkoi tasaantua. Tempo vaihteluihin selkeämmät erot (minulle) ja pitää vähän muistuttaa merkkien kyttäilystä. Ei myöskään saa antaa sen hillua liikkeiden välissä vaan pitää se makaamassa lähellä = kaikki kiva tapahtuu mun kanssa, ei muualla.
Tunnaria otettiin myös. Troy muistaa pääosin hyvin, mitä tämä tehtävä sisältää ja vahvistamista jatketaan. Ruutu otettiin myös. Ekalla varasti luoksetulon, kuten arvasinkin, mutta toinen toimi jo hienosti. Keskittyi oikein kivasti hommiin. Paikallaolo ei liioin tuottanut ongelmia.

Viikonloppua lähdettiin viettämään "pelasta-edes-parisuhde"merkeissä mökille. Tyttäret lähti tädin luo Helsinkiin, joten todellakin, mökillä oli vain minä ja mun miehet ;o).
Sää suosi meitä heti perjantaista lähtien ja lauantaina auringon paiste vain jatkui ;o). Siivoiltiin rantaa, vaihdettiin kiuaskivet, puutöitä yms. Touhujamme seurailivat laulujoutsenet, jotka olivat lienee suurin osa matkalla jonnekin pohjoisempaan. Niitä oli n.20 linnun parvi. Aina kun Troy meni uimaan lähtivät nuorimmat joutsenet kiivaasti tulemaan kohti. Mitenkään vihamielisiä ne ei olleet vaan pikemminkin uteliaita. Kenties ne uskoivat Troyn oikeasti olevan joutsen, jonka paha noita on taikonut räkyttäväksi 4jalkaiseksi hirviöksi ;)))
Troy viihdyttikin jousenoita vedessä ja rannalla. Se istuskeli pitkät tovit rannassa "looppi" päässään kuunnellen järvi/avaruus kohinaa.
Tuubin viikonlopun kohokohdat liittyivät kalastukseen. Se on sananmukaisesti koho-kohta. Kohoa nimittäin tuijottaa Tuubi liki transsissa. Ei vaan tuijottelut auttaneet, ei saalista :o(.
Ihana viikonloppu! Nyt voinee taas harrastellakin ihan hyvällä omalla tunnolla...? ;)

3 kommenttia:

Veijolandia kirjoitti...

Radio Sputnik, kuuluuko? Mahtava kuva avaruusolennosta!
Iso Vee tekee aaltoja.

Anette kirjoitti...

Täällä vastavierailulla..jos sais vaik kadonnutta tokointoakin takaisin..:)

Ja oli ihan pakko, ku viikonloppuna tehtiin myös Ritvan pentusuunnitelmia..
Olin aatellu Iiroo sit joskus toisten pentujen isäksi, mutta nyt juteltiinki, ja Ritvalle ja Iirolle on tulossa pennut ensi vuoden syksyllä!:)
Varaanko sulle jo yhden..;)

Heidi M kirjoitti...

Kyllä totuus on, että en ole tavannut toista narttua joka ois tehnyt luonteellaan vaikutuksen kuten Ritva <3. Se on ihan ehdottomasti parasta A luokkaa. Nythän pitänee Tronic kennelin emännältä kysellä millasta jälkikasvua Iiro on saannut aikaan ( 2kpl se sai vissiin viime kesänä)jos niitä vois vaikka tavata... ;)

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...