sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Tokotus sunnuntaiEilen olin katselemassa Nurmijärven hallilla agility treenejä jotka Niinu veti ja joissa meidän niin piti olla mukana. Vaan toisin kävi, Troy kotona, minä katselu oppilaana. Hyödyllistä on toki katsellakkin, näkee eri ohjaajien erillaisia tapoja ohjata; mielenkiintoisaa! Sain myös tehdä pikkupätkiä Hubban ja Kutsis-Penan kanssa, mikä oli ihanaa :). Rataan tutustumiset on mulle aina hyödyllisiä.
Sunnutaina tokokisat Kumpparilla ja minä olin lupautunut kanttiini-tädiksi. Näin tapahtuikin, mutta kun peruutuksia sateli avoimeen ja voittajaankin kysyin saisinko tulla Tuubin kanssa paikkaamaan tilanetta ja sain :). Niimpä Marjon kanssa haettiin Tuuberoinen paikalle voittaja luokan aikana. Startattiin tietty viimeisenä kuudesta EVL koirakosta. Liikkeet tehtiin, ryhmäliikkeiden jälkeen, kaikki putkeen sekoitetussa järjestyksessä. Todella toimiva ja nopea systeemi!
Pystyin keskittymään hyvin, kotikenttä ei aina ole etu tässä asiassa, olen huomannut. Nyt kenties oli ;). Ekana oli hyppynouto josta Tuubi oli mielissään ja teki sen hienosti 10. Kaukkarit seuraavana, pientä ennakointia 8,5. Tunnari oli todella upea. Löysi ympyrästä nopeasti oman, siisti nosto ja Tuubimainen "keskittynyt" palautus 10. Idari onnistui tällä kertaa niinkuin pitääkin 10. Ruutu oli hieno 10. Luoksetulossa en osaa ikinä pysäyttää merkeille :( Tuubi kuitenkin pysähtyi kuitenkin nopeesti käskyn saatuaan. Makuussa meinas pylly jäädä pystyyn ;) 9p. Seuraaminen oli hienoa Tuubin seuraamista, ainoastaan juoksuosuus häiritsee mua, siinä on kuplintaa vieläkin. Arvosana 9,5p.Ohjattu virheetön, hyvällä palautus vauhdilla. Vino perusasento lopussa 9,5. Loppusaldona huikeet 307p ja luokkavoitto. Laisi on tietty herkkä antamaan pisteitä, mutta täytyy sanoa, että olin Tuubiin todella tyytyväinen, se vaan innostui enenmmän ja enemmän suorituksen edetessä. Varmasti myös suoritus järjestys oli mieluisa.
Toiseksi tuli lapukka Hesasta ja kolmanneksi Laamasen Mia Ainon kanssa. Hienosti meni toki kaikilla EVL koirilla tänään. Ykkösiä tuli myös treenikavereille; Dinolle, Riffille ja Lennonille Onnea! Voittajassa sen sijaan tulostaso oli masentava, vain yksi kakkostulos, muut alle sen... :(. Mutta meillä meni hyvin, JEEEE! =D

9 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Huisasti onnea!
Hyvähyvä:)
Toivotteleepi Niina&pojat

Hubba kirjoitti...

Hienot pisteet!!Onnea!
t. Hupi, Eve & Maria

Pia M. kirjoitti...

Hip hei !
Paljon onnea upeasta tuloksesta :)

- Pia, Merlin ja Zack

Nimetön kirjoitti...

Onnittelut huippupisteistä:) Kyllä te vaan osaatte:)

-Jaana, Cindi,Cola&Bella

Nimetön kirjoitti...

Ei vitsit! Upeeta :) Tosi loistavaa ja mahtavaa :) Todella upea pisterivistö. Nyt: nauti, leijaile, hehkuta - olet niiiiiiiin sen ansainnut :)

Heidi M kirjoitti...

Kiitos, kiitos onnitteluista!
Sanna; naulan kantaan ;) Nyt kyllä leijuntaa pitää hiukka harrastaa =D. Eikä se voittaminen tärkeetä ole, mutta ihan hemmetin mukavaa :o) !

Nimetön kirjoitti...

Kiitos kiitos, ja onnea myös voittajalle! :) Perjantaina jatkuu...

t. Marjo ja Lennon

Nimetön kirjoitti...

Isosti onnea!! Varsin makeet pisteet :))

-Anne, Toivo ja Viljo-

Nimetön kirjoitti...

Mahtavaa, paljon onnea! :)

Heli

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...