sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Hiihtokoulussa

Minä en päässyt tänään rinteeseen, sen sijaan Troy pääsi hiihtokouluun Hanskin kanssa.
Tässäpä on kova pari naruluokkiin ens talvena! Pahoittelen heiluvaa kuvaa, ei ole pätevää selitystä...Ihan olin selvinpäin vaikka tulos on kuin humalaisen kuvaamaa.. :(

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Moi Troy. Ja Tuubi kans, mut enempi Troy koska se tekee tota kivaa veto hommaa.

Niin, sitä mä vaan et voiksmä muutta teille? Et jos sit vaikka toi Hanski hiihtäis munkin kanssa? Kun mun mamma ei osaa hiihtää, mut onneks oon päässyt juokseen kelkan edessä - mutta aivan liian vähän sitäkin! Kun ei se kuulemma jaksa eikä uskalla kun ei saisi kaatua tai törmäillä :( Ihan niin ku mä muka aiheuttaisin jotain kaatumisia ja törmäilyjä!

Et niin... mulla on kauhee vetovaje. Kyl mä voisin vetää vaik yhdessä sun kanssa Troy - näytit sen verta pätevältä ja nopsalta pojalta. Toi Hanskikin varmaan tykkäis tandem valjastuksesta kun sit sen ei tarttis muuta ku körötellä kyyrissä.

Niin että voisiks mä muutta teille? Mä oon jo pakannutkin mun wuban ja valjaat. Mä voin asua sohvan takana ja lupaan olla purematta sua ja Tuubia. Tai ainakin yritän olla purematta, kyllä se varmaan riittää. Riittäähän? Jookos,jookos, jookos.

Terveisin
Hip

Heidi M kirjoitti...

Hau vaan Hipardi!

Keskustelin asiasta Hanskin kanssa tänään kun matkattiin vetotreeneihin. Kerroin vähän millanen oot eli yhtä säpäkkä kuin meikäpoikakin ja kenties viel vikkelämpi.
Isäntä toppuutteli kuitenkin intoani, sen pitää kuulemma viel harjoitella muna-asentoa ennenkuin lähtee tandem-taiteiluun. Mun mielestä ihan sika hyvä idis! Voisit tulla ja olla pidempäänkin, tehtäiskö vaiks vähän pentuja? Ajattele mikä valjakko siitä tulis!! Jumankekka, silkkaa tulta ja tappuraa! Saat purrakkin, etenkin Tuubia, ei se välitä ja mä väistän ;).
Mä teen sulle tilaa mun sohvalle ja piilotan pallot. Revitään se sun wubba sit yhdessä, jooko?
Olet enemmän kuin tervetullut rinnalleni :) Troippa

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...