perjantai 2. tammikuuta 2009

Vuosi alkoi agiliidolla :)

Uudenvuodenpäivä pärähti käyntiin Hyvinkäällä, belgiyhdistyksen epiksissä. Päätin lähteä paikalle totuttaakseni Troyta vastaavaan ympäristöön ja viedäkseni hallille tulevan viikonlopun kisapalkinnot.
Paikalla oltiin ennen yhtätoista, eli hyvissä ajoin, jotta Troy ehtisi tottua ilmapiiriin.
Katseltiin muiden ratoja ja tehtiin verkka-esteitä. Sen mitä se osaa se pystyy näköjään helposti toistamaan suuremmankin stressin alla. Se alkoi jopa ratojen välissä tarjoamaan perusasentoja ja seuraamista. Kenties se tuntee turvalliseksi olonsa suorittaessaan jotain tehtävää.
Itse rata oli kiva, joskin vauhti nousi katastrofaalisen kovaksi ja oma jännittäminen oli samaa luokaa! En ole aikaisemmin jännittänyt Troyn kanssa agilitya, mutta kerta se on ensmänenkin ;o). Käskytys oli myöhässä Troy hajotti muurin palasiin juostessaan sitä päin. Se katsoi vissiin mua ja odotti ohjetta; "hypätäänkö tää vai ei?". Putkella yks voltti eli kielto ja loppu meni ok. Olin hirmu pettynyt itseeni. Tajusin radalla pyllisteleväni ihan syyttä, mitä se auttaa? Pahensi vaan meinikiä. Käskyt ei olleet selkeitä ja ne oli tosi myöhässä. Sellanen varmuus puuttui koko touhusta. Toka rata oli mun osaltajopa huononpi :o(, Troyn vauhti tosin laski inhimilliselle tasolle.Neljä tuntia hallilla tuli vietettyä. Loppujen lopuksi Troykin rauhoittui.
Tuubi oli mukana ja otin sen kanssa seuraamista ja luoksetulon siinä ihmis/koiravilinässä. Tuubi on niin rautahermo, se juurikaan välitä missä ollaan. Aina tehdään hommat ja se osaa tietysti relata paaaaaljon paremmin kuin Troy. Jospas se tarttuis vuosien saatossa...?
Huomen illalla hypätään Marian ja Hupin kyytiin ja suunnutaan Turkuun agilitykurssille! JIIIHHHUUUU!

Ei kommentteja:

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...