perjantai 30. tammikuuta 2009

Vaihteeksi agilityä kehiin.

Eilen oltiin Hannan-Halilla treenaamassa. Hanna oli tehnyt kivan radan meille ihmeteltäväksi ja sitähän me sitten alettiin touhuta. Heti alkuun meni todella hyvin, oli sivusuunnassa irtoomista, ei ongelmia. Kiva kepeille meno, siihen sai kunnon vauhdin ja Troippa sukelsi pujotteluun keppirivi tutisten. Putkeen mentiin kuolleesta kulmasta, tämä on ollut vähäisellä treenillä mutta muistui mieleen nopiasti, hienoa! Loppu rata tuottikin joukon sähellyksiä. Marin kanssa tajuttiin, ettei me hallitakkaan sylkkäriä lain, etenkään vasemmalle. Tätä pitää nyt kotona treenata ensin kuntoon ja sitten vasta lisätä siihen hyppy. Troy tekee aina ensin silmukan oikealle ja sitten vasta jotenkin vääntyy vasemmalle. No, me treenataan tätä. Samoin minun kiertämistä pitää harjoitella. Elottoman esineen kiertäminen onnistui hyvin, mutta ihmisen ympärillä kiertäminen oli Troipasta arveluttavaa. Liittynee koirien tappelu-riitteihin, siihenhän kuuluu toistens kiertäminen ennenkuin räjähtää ;). No, me treenaamme tätäkin. Kuiteskin ihan loistava treeni, josta oma tunnelma nousi taas sfääreihin :).
Tokoa ollaan treenattu Järvenpäässä joka ilta. Tuubi on ollut hyväntuulinen ja touhukas ja teki hienoja ruutusuorituksia hangessa ja lumisateessa keskiviikkona. Tänään päästään taas maneesille isommalla porukalla.

Ei kommentteja:

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...