torstai 8. tammikuuta 2009

Jotain pientä...

Tiistaina kävin Nurmijärven hallilla tekemässä viikonlopun kuvioita. Ratapiirros tosin unohtui kotiin joten ulkomuistista sitten vaan ;).
Pujotteluun menoja tuli treenattua paljonkin ja vahvistin kaikkia kontakteja.
Tuubi teki seraamista ja niitä käännöksiä, jotka on mielestäni tiivistyneet. Tunnari tehtiin myös. Ympäristönä agilityrata oli Tuubille liikaa ja se meni kapuloille putken kautta ja unohti matkalla mitä oli tekemässä. Otti jonkun kapulan ja tuli putken kautta takaisin! En sanonut yhtikäs mitään, lähetin vaan uudestaan. Vissiin mun pään päällä oli melko musta pilvi, koska Tuubi lähti tosi nolona kohti kapuloita. Putkea se ei voinnut edelleenkään vastustaa ja kävi sen kautta. En puuttunut asiaan. Nyt se haisteli nappas oikean ja meni putkeen! Kesti toooosi kauan ennen kuin se tuli ulos putkesta h i t a a a a s t i sivulle. Mitä tästä nyt pitäis ajatella...? Otin kapulan ja kehuin. En sitte arvannu enempää riskeerata tunnarin kanssa. Lopuksi viel metallia.
Eilen treenasin molemmat Prisman parkkihallissa. Ohjelmassa idari seuraaminen luoksetulo ja kaket. Troippasen kaukot on kyllä paljon paremmat kuin Tuubin. Huokaus.... Kait ne vaan tars aloitaa alusta Tuubille. Tai ainakin maahanmeno, siinä se tulee eteenpäin sen minkä tulee. Muutoin hyvä treeni. Troylle ihan uusi ympäristö ja se selvis hienosti ;).

Ei kommentteja:

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...