torstai 30. toukokuuta 2013

Ja juuri kun luulee jotain osaavansa...

Tajuaa, ettei mitään osaa.
Ahdistus maximus taas kyllä.
Siinä missä hehkuin pari päivää sitten Vähiksen ja Jannen treenien jälkeen, nyt en kyllä niin tee.
Juhan treenit siis ja taas ihan haastavaa oli hän rakennellut. Koko talven on niinko hoettu mulle; liikkeelle lähdöt on tärkeitä! Ni miksi minä sitten oon siellä kuin joku betoniin upotettu tönkkö ja ei vaan lähe liikkeelle ajois!?
Läksyjä siis iso pino taas; valssiin jarrutus, pakkovalssin merkkaukseen tuleminen ja mä voin miettiä niitä liikkeelle lähtöjä maailman tappiin, toivon mukaan joskus onnistun!


Pennuilla menee hyvin, ainakin viesteistä päätellen. Ovat hyvin kotiutuneet ja alkaneet tutkimaan suurta maailmaa. Välillä kun katselee vaik videoita niiden taitojen karttumisesta, ihan vihlasee kun ois niin kiva itsekkin... Sitten oitis muistan, että minullahan on tääl emo, jolle en saa selitettyä mikä on tunnistusnouto. Ihan on pikkusen joutunut taukoa pitämään selitysyrityksissä kun niin on vaikeaa. Ink haluais vaan tehdä kaiken älyttömän nopeesti, nenän käyttöä se ei hiffaa lainkaan. Jos palkkaa ei ala kuulumaan, se noutaa jotain muuta, vaikka sohvatyynyn. Tarjonta on loputonta :) Jospa Heini keksis jotain kun mennään lapsia Mäntsälään tapaamaan sunnuntaina, ihanaa!!
Tässä yksi kasvateista eli Qla alias Ness. Ja kuulkaa (hän nimittäin kyllä kuulee!!) hän on kasvatellut korvia :)

Ei kommentteja:

Vuosi 2018

Vuosi on vajaan kuukauden kuluttua taputeltu ja uusi on edessä. Kulunut vuosi on ollut henkilökohtaisesti erittäin vaikea ja raskas, kun se...