tiistai 23. huhtikuuta 2013

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Qt kasvaa hurisee hirmuista vauhtia. Vauhtia on myös jo roimasti enemmän. Voimia mitellään sisarusten kanssa ja leikki alkaa sujumaan myös ihmisen kanssa. Puruvoimaakaan ei voi moittia... ;)
Viikonloppuna oli tosiaan ekat hyvät ilmat, joten ulkoilua harrastettiin urakalla. Siinä touhussa tulee huomanneeksi, että ilman suuntia on todella monta ja vain yhteen kerkee kerrallaan.
Pennut reagoivat kuitenkin salamana ruokakutsuun (vusuvusu), mikä helpottaa hommaa.
Kontaksti härpäke pihalla on kiinnostava paikka. Se ei ole kovin korkea onneksi, mutta eihän nuilla ole mitään tajua, että ylipäätään ovat jossain mistä voi tippua.

Tänään käytiin autoilemassa; sujui hyvin! Sillä reissulla käytiin piristämässä ikäihmisiä vanhustentalossa jossa oli taas uudenlainen lattia (oikein pitävä, joten kymmenenmetrin ennätyksiä rikottiin) pyörätuoleja ja rollaattoreita, sekä ihmisiä joilla ei ollut tuntoa jaloissa...Se ei ollut välttämättä hyvä asia, paitsi "pirajoiden" mielestä se oli tosi siistiä kun sai purra ihan täpöillä. Tähän kyllä puututtiin, ei ihan niin hullua sakkia oltu.
Kepo uhrasi vanhat työhousunsa ja teki niistä pennuille repimisleluja, jotka kiinnitti seinään (jotta saa ne ihan hulluiksi??). Virikkeitähän on tarjottava ja pentula tuntuu porukan mielestä ihan pieneltä ja tylsältä. Mieluummin ne valloittavat koko talon ja voe sitä tassujen töpinää ja vauhdin riemua =D

Pian ovat kuitenkin yhteiset seikkailumme ohtise (LIIAN PIAN!!) ja pennut lähtevät valloittamaan maailmaa. Löysin kaikille aivan mahtavat kodit ja todella kiitollinen siitä!
 Iloinen olen myös jokaisesta pennusta kiinnostuneesta ihmisestä, joihin minulla oli kunnia tutustua. Oi, kumpa olis voinnut monistaa pari pentua lisää!! Pahaa teki kun ei voinnut.
Nyt sateisena iltana voi fiilistellä Heinin eilen räpsimiä kuvia:Ei kommentteja:

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...