lauantai 13. huhtikuuta 2013

Lihaa ja nimiä.

Pennut kasvaa niin, että kohina käy!
Tai ihan joka yö se ei kohinalta kuullosta, enämpikiin bileiltä ;)
Ne on niin ihania ja muuttuvat kokoajan, että joudun harvase aamu kaahaamaan töihin hirmu vauhtia, kun unohdun katselemaan niiden touhuja.
Eräänä päivänä töistä tullessani poistin kaikki pissipaprut ja imuroin huoneen. Pennut oli ihan järkyttyneitä. Pesin lattian ja uudet paperit tilalle. Sitten olikin jäätävä lohduttamaan pikkuisia imurin kauhuista ja hyvin kyllä tokenivat, minä tosin nukahdin niiden kanssa lattialle. Onneksi heräsin puolen tunnin päästä ja kerkesin viellä Troyn kanssa aksatreeneihin.
Vieraita on alkanut käymään ja pennut saavat tutustua monenmoisiin ihmisiin. Pikkuhiljaa alamme myös käydä pentujen kanssa kodin ulkopuolella ihmettelemässä maailmaa. Kevät tekee tuloaan, pian päästään varmasti myös ulkoilemaan.
Eilen annoin ekat liha maistiaiset; broilerinjauhelihaa ja raejuustoa. Koko jengi aivan sekos, niin oli hyvää ja mieleistä evästä :D
Pennunostajia on viellä muutama tapaamatta ja ensi viikon jälkeen olen viisampi sen suhteen mihin päin Suomea pennut lähtevät. 29.4. on pentutarkistus ja peilaus eläinlääkärillä. Silloin viimeistään päätän kodit, varmaan kuitenkin jo edeltävällä viikolla.
Pentue on  siis Q- pentue ja nimet ovat;
Karmiwan Qma (u)
Karmiwan Qla
Karmiwan Qra
Karmiwan Qmiss
Karmiwan Q
Karmiwan Qlas

Kuusisylinterinen rasvaimu

Qma

Ralli

Ralli ja Malja on selattäneet jonkun..

Iki-ihana Zebra

Sulka

BlondiEi kommentteja:

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...