maanantai 19. syyskuuta 2011

Kisailua

Muutamat aksa-kinkerit on jälleen takana.
Viime lauantaina oltiin Lohjalla koittamassa Savikon Sepon ratoja peräti kolmen startin verran. Eka menee yleens aina päälimmäisten höyryjen päästöön ja kolmas on melkeimpä paras, näin oli nytkin. Eka rata kaahotettiin heti alkuunsa hyllyksi ja toka sekä kolmas päättyivät parin riman pudotukseen ja/tai kieltoon, joten kymppejä tuli. Kymppi on kuitekii ihan kelvollinen numero koulussa tai tokossa, miksei agilityssä? ;)
Inkeri oli lenkkikaverina mukana. Se on kyllä niin ihana koira kisapaikoilla, että oikein odotan sen kans reissaamista! Siinä missä Troy mouhoaa niin, että räkä lentää ja silmissä sumenee niin Ink istuu ja katselee tapahtumia hipihiljaa ja tyynesti. Sekin pääsi toki lämppäesteille ja silloin se on tulta ja tappuraa. Täydellistä! Toivon mukaan aina jatkossakin :)).

Sunnuntaina kisattiin JAUn seuramestaruudet ja osanotto tais olla ihan ennätyksellinen (olin kuulevinani, et ois ollu viitisenkymmentä osallistujaa..???) Kiva päivä oli ja huumorilla mentiin, kuten näissä riennoissa pitääkin.

Inkeri osallistui siis elämänsä ihka ekaan kisaan mölli-maksi luokassa. Esitys oli varsin vauhdikas ja osin jopa vaarallinen, mutta ainakin kontaktit toimii, huimasta vauhdista huolimatta :)
Video Inkin debyytistä t ä s s ä.
Troy osallistui kovatasoiseen maksi-kilpailevat sarjaan, joka osoittautuikin yllättävän vaikeaksi. Ajauduin samaan miinaan kuin moni muukin ja vedin koiran omalla liikeellä pois putkesta (johon siis piti mennä) suoraan A:lle (jonne ei pitän mennä, mut monet meni...)
Muutoin ei voi kuin olla vain tyytyväinen suoritukseen, ihan oli kelpo esitys ;) V i d e o i n t i.

Nyt vaikuttaa siltä, että edessä ois jonkin mittainen kisatauko, kun alkaa keikkaduunit, mutta eiköhän sitä taas jossain välissä ehdi jotakin. Nyt on myös pakko keskittyä Inkeriin ja hänen kanssaan tokoon ja agilityyn.

Ei kommentteja:

Vuosi 2018

Vuosi on vajaan kuukauden kuluttua taputeltu ja uusi on edessä. Kulunut vuosi on ollut henkilökohtaisesti erittäin vaikea ja raskas, kun se...