torstai 30. kesäkuuta 2011

Aina ei voi voittaa...

...Mut aina joskus kuitenkin voi!!
Kun lähdin Porvoon iltakisaan aksaamaan, lähdin voittamaan! Fiilis oli hyvä jo edeltävänä päivänä. Tein itselleni selväksi, että minä pystyn ihan miten vaan voittamaan ja tekemään nollan; on mulla niin pahuksen hyvä koira ja osaan ohjata ihan hyvin :).
Fiilis jatkui hyvänä myös kisapaikalla, siitä huolimatta, että töistä soitettiin ja valitettiin :( ja siitä huolimatta, että Ink veti multa kirjaimellisesti jalat alta Kokonmäen laskettelu rinteessä :-0
Onnex on fylliä pakarassa niin tuskin mustelmaa kummempaa tulee siitä ilmalennosta, vaikka siinä aineksia toki oli vaiks mihin..
Lähtöviivalle siis asettui "Asenne-Heidi" niin eniten varmana ja rauhallisena, etten muista ikinä olleeni. Mahtava tunne!
Rata lähtikin rullaamaan hyvin. Eka oli siis Allan Mattsonin aksarata ja ainahan hänen radoissaan joku kikkapaikka on, niin tässäkin. Niistä kaikista selvittiin ja me niiiiin liidettiin! <3 Olin sitten niin fiiliksissä ja voimieni tunnossa, että vastoin mitään ennakkosuunnitelmaa huomasin valssaavani ihan himmeeseen paikkaan :-0..? Troy hämmästyi moista koukeroa myös ja tiputti riman.... :´( NIIN mun rima, prkl! Ihan omalla kädellä kiskaisin ales... Pah!
Kaikesta huolimatta samalla hienolla fiiliksellä maaliin asti. Tuntui kuin ois nollan kuitenkin tehny, oli se yks meidän parhaita kisaratoja :))

Hypärille en saannut enää samaa latinkia, ajatukset harhaili eikä fiilis enää kantanutkaan. Hypäri oli profiililtaan aika karsee; pitkiä estevälejä ja koira näki kilsan päähän mihin rata menee ja sit joku hirmu syherö suoran päässä...Jee, jee :o/ En ymmärtänyt radan pointtia lainkaan ja tunne oli kuin ois ferrari lähteny lapasesta motarilla...Ei kivaa. Radan alku oli kinkkinen, siihen keskityin; se onnistui! :)
Aksaradalla ei tullut lainkaan nollia, joten meidän nopein vitonen riitti voittoon :o)
On se ihan mahtava koira!! Katsokaa vaikka tästä!

Ei kommentteja:

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...