lauantai 1. tammikuuta 2011

Ja taas sitä mennään!Kauan ei agiholic jaksa taukoa kisoista pitää, uudenvuoden päivänä Hyvinkäällä kisat-> sinne siis kävi tie.
Onneksi lähdin aattoillan bileistä jo ajoissa nukkumaan vintille, niinpä olin reippaana hereillä ja aamulenkillä jo varhain.
Hyvinkäällä odotti pariskunta Huittisen- radat. Ekana Annen rata, joka oli profiililtaan kiva. Ei mikään kaahotus rata, vaan ihan tekniikkaakin vaativa pätkä.
Troy oli arvatenkin vauhtia täynnä, vaikka olikin ennen rataa esitellyt kaverilleen bcu Tarmolle miten lumessa edetään pupujussin lailla ja miten sinne sukelletaan ;-).

Jännitti jonkin verran kun vuoro läheni, koska oli päättänyt pitää Troippaa vapaana koko odottelu/valmistautumisajan. Syystä siitä, että se saa ihan kummia vahvistuksia viirauksileen jos se saa hihnassa kiskoa mut radalle. Silloin se on ikäänkuin sitä mieltä, että hän on se joka tässä vie ja tuo akka vaan vikisee. No, näinhän asia hyvin pitkälti onkin, mutta koska en treeneissäkään pidä sitä kytkettynä arvelin kokeilla tätä. Se kyllä auttoi, Troy oli p a l j o n enemmän kuulolla kokoajan.
Rata meni suunnitelman mukaan ja tein jopa jaakotuksen, kun kerrankin tutustuessani oivalsin, että "hei, tässä voi sen tehä!". Olen iloinen, että tein, oma liike ei vaan ollu hyvä rima siitä alas :(.
Maalin sillä vitosella (kerrankin en masentunut, vaan täpöillä loppuun asti). Nollaa ei tehnyt tällä kertaa kukaan muukaan ja Troyn -21,00 aika riitti voittoon!!

Harri sen sijaan oli sijoittanut radalleen pöydän, mikä hiukan aiheutti sydämmnen tykytystä. Lämppäri kentällä kokeilin pöytää ja se sujui hyvin, joten en huolestunut. Radan alku sen sijaan aiheutti murheita jo tutustumisessa; hirmunen vauhti suora ja suorasta putkesta 90 astetta (Ei visiin ihan niin jyrkästi.. ;) )vasemmalle hyppykuvioon... :o/ Itse ratasuorituksessa, jota jännitin ihan hulluna, tämä vaikea alku meni ihan ok, mutta kun suora putki tultiin takaisin ja taas piti kääntää 90 astetta, ei se matkojen päästä onnistunutkaan ja Troy liukui pussikankaan päälle ->HYL :(
Tässä Harrin rata. Pussi ja keinu siis vaihtoivat paikkaa medi ja maxi radoilla.
Tehtiin se pöytä kuitenkin treenin vuoksi ja onnas hyvin, jee!

Hienosti siis alkoi aksavuosi, olen todella tyytyväinen! Nyt pitäis keskittyä hiukan myös siihen tokoon...Koe lähestyy...Huuui.

1 kommentti:

Jaana kirjoitti...

Isosti Onnea Uuden Vuoden avauksesta agirintamalla 2011!

Kaikkea hyvää ja antoisia hetkiä alkavalle vuodelle:):)

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...