perjantai 15. lokakuuta 2010

Talvi tulee, samoin toko :)

Onneksi on kavereita jotka jaksaa patistella mua liikkeelle saamattomuuden suosta, mitä tokoon tulee...
Saija oli varannut tutuksi tulleen perjantain vuoron Kumpparin maneesilta ja kyllä, minä jätin kuin jätinkin zumba tunnin väliin ja menin tokottamaan! Paikalla oli myös Nilla ja Mia.

Troy pääsi ensin ja jestas, se oli yhtä leveää virnistystä kun tajus missä ollaan ja mitä tehdään :D Miten joku koira voikii saada kicksit ja tollaset super-kicksit tokosta :-o.
Paikalla olot ryhmässä meni tosi upeesti.
Seuraamista otin vain hiukan. Painoi ihan sikana, mut sen lie ymmärtää... Polven nostelu auttoi ja seuraaminen muuttui mallikkaaksi. Luoksetuloa kolme suorana ja yksi stopeilla. Kaikki toooosi hyviä :)). Ruutu me muistettiin myös hyvin, tottakai -> lemppari.
Ruudun suuntaan tehty ohjattukin toimi, vaik hetken Troy meinas paluumatkalla viedä kalikkaa ruutuun ;o).
Kaket toimi ilman mitään jumeja ja aikalailla liikkumatta. Ei siis jäännyt montaakaan liikettä kokeilematta, mutta voi todeta, että kyllä pakka on vielä tallessa :))

Inkeri pääsi myös ihmettelemään maneesimaailmaa. Vaikka toisia koiria mennä viiletti sinne ja tänne, se keskittyi tosi hyvin. Tehtiin luoksetuloja eri matkoilla ja välillä suoraan sivulle ja välillä palkka vauhdista. Kivaa sillä oli. Seuraamista ei olla juurikaan harjoiteltu, joten sitä ihan hiukan naksulla ja nopeasti se sitä alkoikin tarjoamaan.
Tutustuimme myös ruutuun ;o). Hieno pikku-akka se on, aivan ihana!
Jospas se toko kärpänen tästä heräilis, ainakin tuli hyvä mieli kun Troy oli niin iloinen ja nyt Inkerikin nukkuu ihan tajuttomana "rankan" treenin jälkeen ;-).

Ei kommentteja:

Vuosi 2018

Vuosi on vajaan kuukauden kuluttua taputeltu ja uusi on edessä. Kulunut vuosi on ollut henkilökohtaisesti erittäin vaikea ja raskas, kun se...