keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Valoa tunnelin päässä!

Iltakisat tiistaina Porvoossa. Koiria oli hirmu määrät, etenkin maxi ykkösiä. Onneksi oli kaksi rataa ja ne pyörivät yhtäaikaa, joten kotiuduin jo kello 22.00.
Eka rata oli nurmella, hypäri. Se oli varsinainen putki kimara. Putkia oli 5kpl ja ne kaikki mentiin kahteen kertaan. Wautsi, miten oli rekuilla hauskaa. Meillä oli kuitenkin vuorossa kisat, joissa oli päämääränä löytää oikea mielentila ja pysyä lähdössä. Tuubi oli juoksuttajana mukana ja olikin hyvä siinä. Ensin käveltiin Kokonniemen huipulle ja alas (tämä on siis laskettelurinne talvisin) sen jälkeen uintia meressä reilu vartti. Rata alueelle mentiin vasta likempänä lähtövuoroa. Pet correktor-suihke oli mukana, ei tarvinnut kuin näyttää pulloa => ei huutoa. Lähellä rataa reviteltiin hiukan, mutta se sujui huonosti. Yhtäkkiä muistin mistä Troy ihan eniten tykkää; kopittelusta! Ei kun pallot esiin ja todellakin, eihän se saa koppeja jos ei keskity ja sellainen on Teukalle ihan sopimaton ajatus. Tässä leikissä se unohti ympäröivät kisat tyystin :).
Rata alkoi suoralla hyppy, pituus, hyppy ja siitä tiukka vasen putkeen. Annoin määrätietoisen "odota"-käskyn ja kävelin kolmos hypyn taakse. Ja se PYSYI! Ihailin lähdössä istuvaa koiraani hyvän tovin ja sitten lupa. Tehtiin ihan huikeen hieno ja nopee rata. Tosin Troy hyppäs putkihärdellin välissä väärän hypyn, mut siitä viis; me oltiin jo voitettu! Fiilis oli loistokas ja se tuntui hyvälle. Maalissa Troy jatkoi leikkiä :)
Toinen rata oli agilityrata ja muutama kinkkinen kohta siinäkin. Taas oli jätettävä aika kauas, A este imi koiria tehokkaasti alun hyppyjen jälkeen. Olin itse An edessä ja sain Troipan oikealle esteelle eli putkeen. Hätiköinnin vuoksi toka rima alas. Yksi pyörähdys-kielto ja joku muukin moka ja tulos 15.
Olin kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen =D. Lähdöt onnistui, nyt on eväitä kisaan valmistautumiseen ja kisapaikalla oloon ja luvassa on ihan varmasti myös onnistuneita ratoja...Ilman mokia.
Kiitos Marialle, joka kuvasi aksaradan. Lataan sen tänne paremmalla ajalla.
No, muutama kuva kuitenkin.


Ohessa video, joka ei ollut tarkentunut lainkaan. Nooh, kyllä siitä tajuaa tapahtumat ;). Käsien heilautuksesta näköjään tiputti riman. Punaiselle putkelle olin suunnitellut hienon "leijeröinnin" suoraan keinulle, mutta suunnitelma näköjään muuttui...Parissa muussakin kohtaa. Fiilis oli siltikin loistava :o))))

5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hyvä Troippa! Pysy lähdössä nyt jatkossakin, niin loppukin sujuu sutjakkaasti.

-zagga ja co-

Sanna kirjoitti...

Todella hineoa :) Voi että mä olen iloinen puolestanne :) Mähän sanoin että kyllä se siitä :)

Iris kirjoitti...

Heips Heidi

Ihan pikku vinkki: Tuo Abban kappaleen liittäminen omaan videoon, jos sitä esitetään julkisesa verkossa, ei ole ihan luvallista... Joutuisit oikeasti maksamaan siitä Teosto ja Gramex -maksuja!!

Heidi M kirjoitti...

ou shit!!
Täytyy siis laittaa mykkä filmi tai laittaa tunnuksellinen ploki... Tyhmää....

Iris kirjoitti...

nii – tai sitte sä voisit säveltää itte jonku biisin ;))

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...