keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Tokotreeniä vaihteeksi

Jessican treenit PORSKin SM joukkueelle oli tänään. Vuorossa oli nyt kisatreeni, koko ohjelma läpi siis. Päätin ottaa molemmilla, kun osa porukasta oli jäännyt pois.
Tuubi teki niin hienosti! Olin siihen niin tyytyväinen ja etenkin sen asenteeseen :) Voi miten sillä oli hauskaa ja se todella nautti sen näki! Tuubiksi liikkeet olivat tosi vauhdikkaitakin. Toki pikku virheitä oli ( kuten perusasento... No, sitä ei voi kuudessa vuodessa kaikkea oppia ;o) ), mutta en jaksanut niistä synkistellä kun kaikki sujui niin hyväntuulisesti =D.
Troy teki myös EVL ohjelman jossa oli aikalailla haparointia. Keskittyminen ei ollut hyvää (viereisellä kentällä treenattiin aksaa...) enkä itsekkään saannut tekemiseen oikeaa otetta. Hyvin kuitenkin selvittiin ja otettiin LO harjoituksen kannalta suurin osa jutuista. Tunnari harmitti... Meni läheiselle merkille, sitten näki kalikat ja kävi nappaamassa yhden, nenää se ei yrittänyt käyttää, pah! Ja kun tätä nimenomaan on niin paljon treenattu... No, treenataan siis lisää.
Hommia riittää viel ennen SM kisoja ihan mukavasti, onneksi tänä vuonna on vain yksi koira ohjattavana.

Ei kommentteja:

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...