sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Ja ei muuta ku lisää reeniä

Tänään alkoi formulakausi ja se tietää minulle eräänlaista leskeyttä, ainakin joka toinen viikonloppu ;(. No, mutta silloin voi oikein hyvällä omallatunnolla treenata koirasitä ja koiratätä =D.

Nurmijärvelle suunnattiin Marin ja Ellun kanssa kolmeksi tunniksi. Kaksi eri kuviota treenattiin. Eka tehtiin perusohjaus harjoitteena. Valssipakko oli ekaksi ja sen jälkeen piti todistaa, että siellä missä voi valssata, voi myös leikata. Mulla tais mennä jo jonkun muun tanssin askelin, mutta lopunviimein saatiin Troyn kanssa todella meidän näköinen, ihan loistava pätkä! Ilmaiseks ei tullut ei, mutta mikä fiilis ku onnas :) Ellu sanoi hyvin, että kun alkaa nollaa pukkaamaan jatkuvasti, voi harjoittelun lopettaa. Virheet tarkoittavat vain oppimista. Tämä lohdutti mua ihan eniten.

Toinen treeni oli takaakierto/sylkkärirata. Mulla meni vissiin aikalailla energiat eka harjoituksessa, enkä tahtonut oppia rataa. Tein siis vain puolet. Sekin oli vaikea pätkä, mutta hitto, saatiin me sekin menemään :))))
Ihan loisto treenit! Kiitos Ellu & Mari!

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

test

minni kirjoitti...

yritän jos nyt onnistuis.

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...