torstai 5. maaliskuuta 2009

Fysikaalinen

Troy sai eilen elämänsä ekan hieronnan.
Mitään erityistä vikaa siinä tietääkseni ei ollut, kausihuoltoa vain. Vuoden vanhana käytin sen osteopaatilla, joka ei löytänyt siitä minkäänmoista vinoutumaa :). Tilanne oli säilynyt hyvänä edelleen. Ei mitään erityistä. Kireyttä takareisissä, luultavasti vetohiihdon aiheuttamaa. Fyssari ihaili myös Troipan suurensuuria reisilihaksia, lähentäjiä eritoten ;o) Kyllähän niillä pateilla pääsee! Tiukkoihin kohtiin tuli laaseria, muuten vaan huolellinen hieronta, johon Troy vastasi todella hyvin.
Sain hyviä jumppa/venytysohjeita ja uusinta sovittiin kiivaamman treenikauden alkupuolelle elikkäs toukokuulle.

Liitodepistä on siis haudattu tokon voimin ja toivoa sopis, että Troy tekis ne loistavat kaukkarit ja tunnarin joita se on nyt esittänyt. Toki paketti voi aina vuotaa jostain muualta, mutta luottavaisin mielin tässä ollaan :o).

3 kommenttia:

Susan Miiro kirjoitti...

Kenellä muuten käytät koiriasi? Olen pohtinut, että ketä mahtaa asua tässä aika lähellä ja tekisi kotikäyntejä..

Kurjaa tuo sunnuntainen episodi. Itse tunnun olevan hyvin saman kaltainen luonne kuin sinä (blogia lueskellessani tullut sellainen tunne)ja voin hyvin kuvitella tunteesi ja murehtimisesi. Millähän sitä oppisi ottamaan asiat lungimmin..

Heidi M kirjoitti...

Troyn kävi hieromassa Sanna Hult (Canis Musculus). Asuu Hinthaarassa. On oikein pätevä asiassaan.

Susan Miiro kirjoitti...

Kiitos. Löysinkin hänen koti sivut. Pitänee otta yhteyttä häneen.

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...