perjantai 27. maaliskuuta 2009

Aurinko viikon touhuja

Eilen poikkesin Nummisissa Troippasen kanssa. Olin päättänyt ottaa vain hyvänmielen treenit eli jotain pientä ja helppoa josta tulee onnistumisia. Lämmiteltiin sylkkäri kuviolla joka menikin hienosti meiltä molemilta ;). Tauko on tehnyt hyvää! Otin myös pujottelua eri kulmista. Tein myös niin, että jäin itse paikalleni seisomaan ja aika kauas kepeistä. Hyvin pujotteli ihan loppuun saakka. Vedätys tuotti enemmän ongelmia. Etäisyys sivuttaisena ei ollut ongelma. Jätin jopa An itseni ja pujottelun väliin, eikä se alku ihmetyksen jälkeen Troyta haitannut. Siitä oli vaan niin siistii tehdä =D.

Tänään maneesilla tokotusten parissa. Tokokärpänen on vissiin paleltunut viime aikojen yöpakkasissa, enkä jaksanut kauheesti ottaa mitään vakavaa. Vähän kuitenkin. Troy teki paikallaolot, molemmat hiljaa ja hievahtamatta.
Tuubilla pitkä suora seuruu, jonka jälkeen idarin asennot, ilman neliötä. Kun rutiinit ei tosiaan oikein napanneet, ryhdyttiin Tuubin kanssa tokoleikkeihin. Rakensin tehtäväradan, jossa oli kaikki EVL elementit tyystin sekoitettuna. Oli tosi hauskaa ;) Tuubi tosin on aika tosikko tokon suhteen joskus...Se oli todella järkyttynyt kun piti ohjatun kapula suussa mennä ruutuun ja merkille ;o) ja tehdä metalli suussa kaukoja.
Troyn kanssa seuraamista, myös piiiitkä suora ja liikkeelle lähtöjä, sekä vasenta ympyrää. Lopuksi tein sillekkin pienen temppuradan, josta se oli erityisen riemuissaan. Rata oli juoksupitoinen ja se jos mikä sopii Troipalle. Ennen kotiutumista lähettelin sitä koko maneesin läpi kiertämään kanisteria. Matkaa n. 40m ja se juoksi väsymättä sitä väliä liki kymmenen kertaa! Todella viisas rotu!? Vai onko tää vaan Troyn henk.koht. neroutta...?

2 kommenttia:

Heini kirjoitti...

"...juoksi väsymättä sitä väliä liki kymmenen kertaa!" kateeksi käy! Saiskos sitä virtaa jotenkin jaettua tänne meitinkin koiralle. :-P

Anette kirjoitti...

Ja mua on haukuttu muka liian hassuista reeneistä..:)
(mukamas ei voi reenata agilityn kontakteja ja ruutua leikkinä, että juostaan käskystä eestaas kontaktille, ja ruutuun, kontaktille ja ruutuun jne.)
:)

Ja meitin Ritvakin voisi hyvin harrastaa tota "älykästä" 40 metrin kiertämis hommaa..vaikka sata kertaa..kyllä ovat älykkäitä...:)))) nauraa..

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...