tiistai 13. tammikuuta 2009

Tokotus touhua

Eilen ja tänään kuskasin lapsosia Järvenpäähän ja tavalliseen tapaan, treenasin koirat odotelessa. Eilen päädyin harjoittelemaan Prisman parkkihalliin.
Tuubilla otin seuraamista, luoksetulon, idarin, kaukot ja ohjatun. Nouto alkoi tökkimään pahoin. Ravilla, ja verkkaisella ravilla laikki välit. Ei hyvä. Otettiin uusintoja, ei parannusta :o( Päädyin sitten jättämään Tuubin kapulan taakse ja kutsumaan sitä tuomaan kapulaa. Tästä kehkeytyikin meille hauska leikki, sen parissa puuhastelimme hyvän tovin. En kuitenkaan ottanut enää koko liikettä, koska tiesin jo tämänkin valvottavan....
Troy teki samat liikkeet, ja pakko todeta, paljon paremmin. Sillä on kyllä V8 siinä kun Tuubilla on aikas paljon mitättömämpi moottori. Troipalle vaan vaan pitäis saada Tuubin kylmäpäisyys niin sehän ois täydellinen ;o).
Tänään rakensin kentän Tuusulanjärven rantaan. Tuubilla koko ohjelma. Nyt oli moottori öljytty ja intoa löytyi!? No, kenties eilen ei ollut Tuubin päivä...? Ohjatussa varasti merkiltä kun käänsin silmät kohti haettavaa kapulaa ;). Eilinen oli hyvässä muistissa, joten olin vain iloinen tästä oma-aloitteisuudesta. Kaikki muukin sujui entiseen malliin, joten turhaan tuli murehdittua eilistä.... Toivon kuitenkin, ettei se toistuisi enää, mistä sitten ikinä johtuikin.
Troylla seuraaminen (yltiö tiivistä, painoi niin että meinasin lentää turvalleni vasemalle kääntyessä!). Otin pidemmän suoran ja painaminen helpotti. Idari alkoi hyvin. Seisomisen loppuosa (kun tulen sen takaa) oli hiukan levoton. Istuminen ja maahanmeno ok.Tehtiin voittajan ruutu, mikä onnistui kerrassaan hienosti, myös luoksetulon osalta :). Myös kaukot tehtiin. Erillaisia sarjoja M-I-S-I-S-M ja meni hyvin. Pidin aikas pitkät tauot käskyjen välissä.
Kun aikaa vielä hiukan jäi käytin pojat juoksentelemassa läheisessä koirapuistossa, joka oli runsas kurainen ja vähä koirainen.

Ei kommentteja:

Vuotuinen päivitys.

Blogin päivitys on jäänyt somen myötä todella vähäiseksi. Ennen joskus tuli päivitettyä enemmänkin ja pidettyä ehkä jonkinlaista treenipäivä...