torstai 10. syyskuuta 2009

Tallessa ollaan :)

Päivitysväli on himppasen venähtänyt, kun tuntuu ettei juuri mainittavaa tapahtumaa ole ollut.
Renkaan leirikin jäi pois ohjelmistostamme, joten ei nyt ollut sitäkään jännitettävänä ;).
Aikaa on vietetty p a l j o n metsissä ja siellä sienestämässä. Saaliit alkaa olla niin runsaat, että nyt pitää pysytellä poissa, ettei tule ahmahdittua yli tarpeen.
Aksaamassa on käyty Troippasen kanssa säännöllisesti, kisoja ei vain ole nyt osunut kalenteriin. Treenit on menneet hyvin ja samoin epäviralliset Porvoossa alkukuusta. Pikku hiljaa meidän yhteisymmärrys tässäkin lajissa kehittyy :)).
Tokoa olen treenaillut fiiliksen mukaan, pieniä annoksia ja välillä isompia (koko ohjelmaa). Troy parantaa otteitaan kaikenaikaa myös tässä. Uskon, että pallien poiston hyödyt alkavat pikku hiljaa näkyä. Tuubi pitää yllä omaa tasoaan ;).
Lukumiehen lampolaan päästiin verestämään paimennus muistoja ja varsin ripeästi ja rohkeasti Teukka haki 135 päisen uuhilauman :o). Ne tytöt osaa myös pistää hanttiin, voin vakuuttaa. Sen on Tuubi saannut kerran tuntea otsaluussaan...

Viikonloppuna taas tapahtuu; kisataan piirinmetsuri kisat PORSKin joukkueessa (toko) molemmilla koirilla ja sunnuntaina startin verran aksaa Ojangossa. Ihanaa!! Tiktakin sanoin;"kun tapahtuu on helpompi hengittää.."

Ei kommentteja:

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...