sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Surkeaa tulosta :(

Noniin, toiminta viikonloppu on siis kisojen osalta ohi ja treenattavaa riittää lajissa kuin lajissa ;o).
Piirin tokot kisattiin Jokelassa, jossa järjestelyt taas ihan tosi hyvät.
EVL oli ensin ja Tuubi oli toisessa ryhmässä. Tuomarina Ralf Björklund. Päivä oli aurinkoinen ja aurinko paistoikin ihan pistävästi pilvettömältä taivaalta. Tämmöinen uuvuttaa mun urheilukoiran tyystin ja 2minuuttia paikalla istumista paisteessa oli ihan liikaa vaadittu >:( . Siel se makas ihan voipuuneena kun tulin piilosta! Prkkle! 35EVL koetta takana ja vastaava on käynnyt vain kerran, ihan ekoissa EVL kokeissa. Paikallamakuun ajan se jatkoikin sitten uniaan 10. Seuraaminen tuntui hyvältä 9,5. Idarin ekan kulman meinas ennakoida, tönäsin ja lopetti viisastelun. Loppu meni hyvin 9p. Ruudussa haki hiukan paikkaa, muuten ok 9p. Luoksetulon stopit ei ollu ihan terävät ja varmaan ei ihan merkin kohdalla (mun kaukonäkö on sen verran viallinen, että on vaikea hahmottaa etäisyyksiä) 8,5p. Ohjattu oli hyvä, mut palautus ravilla 8p. Metalli hyvä, vino pa lopussa 9p.Tunnari oli hassu; lähti iloisesti laukalla ja laukkaili kapuloiden ohi kohti kaukana siintäviä idarin merkkejä (varmaan aikomus näyttää, että se todella osaa sen idarin ilan muakin ;> ) muisti kuitenkin, että jokin toinen temppu oli vuorossa ja muutaman mutkan kautta palasi kapuloille ja toi oikean! Onneksi olin hiljaa saatiin 7,5p. Kaukoissa tuli varmaan eteepäin ja yksi istuminen ihan hirmuisen vajaa 7p. Tästä kertyi 247p eli ojalan laskuopilla se turha nolla istumisesta pois ja meil ois ollu hieno ykkönen, mut nyt ei sitten ollu....


Troy näytti taitojaan jo pelin menettäneessä PORSKin 2 joukkueessa, osallistuen VOIttajaan. Tuomaroimassa Kaisa Lähdesmäki.
Makuussa vaihtoi lonkalle ja ennakoi lopun pa:n 8p. Seuraamisesta tykkäsin itse kovin. Se on tiivis, mutta tiedän kokoajan missä se on ja piti paikkansa hyvin. Kaisa ei tykänny 8p.Liikkeestä istuminen hyvä, Kaisan mukaan liian vaisu istuminen 8p. Luoksetulossa erehdyin kutsumaan juuri kun Troy kuunteli+katseli viereisen kehän tapahtumia, ois pitänny odottaa hetki, tuplakäsky, vauhti hyvä ja mun mielestä ok stopit. Vika pätkä hitaampi. Kaisa ei tykkää meistä 5p aika rankasti vähensi mielestäni... Sitten Ralfin kehään. Ruutu hyvä, sivusta tosin sisään 9,5p. Hyppynouto oli hieno mutta kun sitä kapulaa ei pitäis tappaa eikä juuri kaluta... 7p. Metalli hyvä, mut taas se tappaminen...8p. Tunnarissa löys heti oman, menetti uskonsa vaihteli kalikoita, toi kuitenkin oman 0p. Kaukoissa eka setti hyvä toisessa kasvoi juuret, ei noussu istumaan, seisominen onnistui, 6,5p Surkein loppusaldomme voittajasta 210p, kun muillakaan ei onnistunut sijoituttiin tällä kammotuloksella kolmanneksi.
PORSK 1 joukkue tuli hopealle joten Tuubikin pääsi hehkumaan palkintojen jakoon. Kuva VOI luokan palkinon saajista.

Sunnuntai aamusta varhain Ojankoon aksaamaan. Muotkan Esan kiva rata, ihan helppokin. Alku ei ollut ihan kaunis kun käänsin liian myöhään putkelle 90astetta ja meinas tulla kolari. Muuten sujui ok. Yksi rima tuli ns pimeästä hypystä jota en malttanut varmistella. Kepeillä kesti takaa leikkauksen hienosti. Keppien jälkeen mentiin putkelle oikealle, Troy kävi kuitenkin täppäämässä edessä ollutta puomia ja se oli sitten siinä. Tehtiin loppuun ja jätin puomin kontaktille ja etenin itse hypyn päähän. Se onnistui hienosti. Ihan hyvä hylly... Ei harmita, mut harmittaa kuitenkin kun on niiiin lähellä, mut kuitenkin niiiin kaukana. *huokaisee syvään*.

1 kommentti:

Iristäti kirjoitti...

Onnittelut tosi hienoista numeroista!! Kovasti paljon täti tietää miltä voi tuntua tuo 'turha' palkintopallisija ;)) Niin mielaasti minäkin niitä pokaaleja vaihtaisin ykköstuloksiin!!

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...