sunnuntai 23. elokuuta 2009

Epävirallista puuhaa.

Viikonlopun täytteeksi tuli tälläkertaa kaikenmoista epävirallista kisatreeniä.
Lauantaina oli JAUn seuran mestaruus. Kisaavat olivat samassa sarjassa, ilman mitään tasoituksia joten peli oli vaikeaa, vaikka ois onnistunutkin, on JAUssa sen verran kova tasoinen maxi koirasto. Troippa oli kuitenkin ratkaisuissaan itsenäinen ja viisaampi kuin minä, joten lakkasin aika pian sitä ohjaamasta kun ei mun sanomisilla/ohjaamisilla tuntunut juuri olevan merkitystä :o/. Toki kisan jälkeen oli taas loistavasti kuulolla. No, se oli semmoinen rata.
Tuubi osallistui senior luokkaan, joka tehtiin matalilla hypyillä ja rata oli niin helppo, että harjoittelematon koirakin selviytyi siitä helposti. Tuubi hymyili leveästi koko radan ajan ja suoritti sen oikein hienosti :o).

Sunnuntaina vuorossa tokon uusien tuomareiden kolleegio, johon olin suostunut menemään molemmilla koirilla...Mikälie mielenhäiriö?
Tuubi ensin EVLssä. Se oli aikas kaamee. Kenties tuo seniorirata kuitenkin painoi jäsenissä tai jotain. Se oli kertakaikkisen lehmä :(. Seuraamiskaavio oli kyllä maailman pisin ja Tuubi ryytyi jo siihen. Kaikki muukin oli tahmeaa ja koira tuntui poissaolevalta...?
Troy esiintyi VOIttaja luokassa. Yllättäen se oli löytänyt sisäisen tokottajansa ja teki töitä hienolla asenteella. Virheitä tietty tuli, mut niitä tulee jos ei ahkerasti treenaa ja tämänkaltaisissa tilaisuuksissa niitä oikein etsitään. Minua eivät kuitenkaan virheet kiinnostaneet , ainoastaan se hieno tunne mikä tuli Troyn kanssa kehässä!
Näin ne päivät vaihtelee ja roolit niinikään; tokokoira kunnostautui agiliidossa ja päinvastoin =D.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pahoittelut pitkästä seuruukaaviosta! Mun mielestä Tuubin meno ei kyllä näyttänyt ollenkaan niin huonolta kuin kirjoitit!

t. liikkuri-täti :-)

Heidi M kirjoitti...

=) =) Minkäs sille tekee, jos vaan innostuu seuruuttamaan ;)).
Hyvä jos ei näyttänyt niin pahalta kuin tuntui.

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä, Pojille. Kivaa välillä kisata muussakin kuin "päälajissa"


zagga&co

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...