sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Molemmat koirat kolmosiin!!!

Lauantaina Heikki kävi yhden startin verran Troyn kanssa Kirkkonummen kisoissa.
Heikillä oli takana rankka viikko Itävallan korkeanpaikan treeniä ;) ja se kannatti!
Asenteella ja voittohan sieltä tuli ja mikä parasta puhtaalla radalla!!
Troy siirtyi näin kolmosiin!
Niin ihana koira kun se onkin ja rakastan treenata sen kanssa, niin kisatilanteet menee Heikin kanssa paljon paremmin. Toki Troy on aika tuulella käyvä ja joskus se kaahottaa Heikilläkin tulpat korvissa mihin haluaa, mutta yhteinen sävel alkaa löytyä. Siitä todisteena kaksi peräkkäistä nollavoittoa!


Inkerin kanssa suunnattiin tänään Porvoon kisoihin. Aikataulu oli iloisesti edellä ja pitkään ei tarvinnut ihmetellä kun oltiin jo rataan tutustumassa. Saviojan Annen hypäri muutamalla killerillä.
Olo oli ihmeen rauhallinen kun radalle lähdin ja tunne kantoi koko radan läpi. Mulla ei ollut kiire kertaakaan ja tein juuri niinkuin suunnittelin, en niinkuin kaikki muut ;) Ja plim!!! Nolla ja voitto!
Vain kaksi nollarataa tuli, että ei se liian helppo sitten ollut. Miinusaikaa tuli yhdeksän ja rapiat :DOlen kyl niin onnellinen ja ylpeä koiristani. Iloinen olen, että pystyin tähän! Mulle ei sittenkään pysytetä "ikuisen kakkosluokkalaisen"-patsasta :)
Nyt tosin joudun sinne ammattilaisten sekaan. Isot luokat ja pitkät kisapäivät...
No, ehkä pitää harrastaa vähän kotimaan maakunta matkailua.

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...