maanantai 10. maaliskuuta 2014

Kaksi tassua kolmosissa!

Lempäälässä tosiaan tuli eilen (sunnuntaina) käytyä aksaamassa kolmen radan verran.
Tuomarina oli Marjo Heino ja täytyy sanoa, että kivat oli radat!
Ekana oli hypäri, joka meni meidän osalta höyryjen päästämiseen. Ihan kaameeta kaahaamista oli ja siitä lopputulemaksi ansaitusti hyl.
Toka rata oli agirata, profililtaan erittäinkin looginen ja kiva, muutama tarkka paikka. Tunnelma radalla oli huomattavasti asiallisempaa kuin ekalla ja ajttelinkin lähtöviivalla, että tässä radassa ei ole mitään mitä me ei osattais. Eikä ollutkaan!
Kun tultiin maaliin luulin tuloksen olevan vitonen, koska olin kuulevinani muurin palikan krahnaus äänen. Kävi ilmi, ettei se ollutkaan tippunut ja niin me saatiin voittonolla!! Miinusaikaa oli 16 ja rapiat :)

Viimeinen ratakin vaikutti mukavalta; vähän teknisempi, mut aivan helposti tehtävissä. Erään kaveri kanssa kun siinä ratoja ootellessa juteltiin, niin tuli kauhea kammo, että jos nousutulos tuleekin :o !
Yhtäkkiä se tuntuikin ihan liian suurelta luokalta meille. Mitäs me siel sitte? Jänskättäisin kaikkia huippuja, jotka on niiiiin taitavia ja me niin amatöörejä. Luokat on suuria ja aikataulut sen mukasia... Toki, onhan se mun haave saada se kerran elämässään koira kisattua sinne kolmosiin, mutta juuri sillä hetkellä se alkoikin hirvittämään. Miälenvikast!
Tein siis kolmannelle radalle tosi taiteellisen ohjaussuunnitelman, ei mitään "varmanpäälle" valsseja ollenkaan. Arvelin vissiin, että näihin hifistelyihin se kyllä kaatuu. No, kuulkaa; ei kaatunut! Ink toimi kuin ajatus ja tuli kaikkiin ohjauksiin hienosti. Minun onneni (?), että se sujahti sitten väärään päähän putkea heti alussa niin ei tarvinnut sitä sertiä pelätä :D

Hyvä opetus mulle kuitenkin; kun vaan tekee niinkuin on treenattukin ja luottaa siihen niin homma toimii !
Hyvä fiilis, hyvä koira ja ajoittain minullakin oli hetkeni ;o)

LINKKI videoon vikasta radasta.

Ai niin! Onhan minulla tosiaan täällä kotona vieraitakin: Marian koirat Split ja Hupi.
He on olleet hoidossa meillä ennenkin ja hyvin on mennyt nytkin. Qra oli pari päivää tässä viel viidentenä ja kyllä se on jo lauma! Mut hyvin toimi lauma ja olen niistä kaikista niin ylpeä; kerrassaan mahtavia koiria
Jäällä juoksu VIDEO

Ei kommentteja:

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...