maanantai 2. elokuuta 2010

Elokuu

Niin se vaan hyrähti käyntiin kesän viimonen kuukausi :(. Onneksi lomaa on viellä jäljellä.
Lomani neljästä viikonlopusta, kolme menee rotuyhdistyksen touhuissa, enemmän tai vähemmän. Viime viikonloppuna oli yhdistyksen rotumestaruus koe Tuomarinkartanon vinttariradalla.
Sielläpä sitten koko armainen päivä ja kaikki kolme koiraa mukana. Häkkiä en ottanut mukaan, joten koirat oli narun päässä koko päivän. Ink kuului myös näihin onnettomiin ja se oli tajuttoman hienosti koko ajan!! Ei juuri protestointia, se makoili ja ihmetteli ja toki nukkuikin. Jos siis Inkistä ei tule muuta, niin ainakin ihan pro-odottelija :D Se ei ole koskaan ollut mun parhaita puolia ;)

Tokon jälkeen oli Heelwork to music-kurssi, tanskalais-ammattilaisen johdolla. Olipa hauska ja vaikea laji! Mulle on niin vaikeita nämä liiku -> koira tuonne, liiku-> koira tänne...Liikaa liikkuvia osia :o/. No, seura ei ainakaan ollut huonoa! Pari harjoittelussa saatiin pariksemme Sini Eriksson ja Sonic!! :-O Hyvä oli siis kaveri vierellä ;). Ohessa kuvia.

Kuvat; Sanna Hyytiäinen

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut uudesta pennusta! Näin jo sen siskon, oli viikonloppuna katselemassa lampaita.

Zagga&co

Heidi M kirjoitti...

Kiitos, kiitos!
Olen pentuun tosi tyytyväinen, mainio pakkaus! Meidänkin pitäis varmaan käydä lampaisiin tutustumassa...

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...