sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

SM tokot

Perjantaina lähdettiin Inkin ja Stellan kanssa kohti Imatraa, tokon SM kisoihin. Matkaseuraksi saatiin Soili ja Rilla, kiitos seurasta, oli kivaa! :))
Stella oli ilmoitettu rotuyhdistyksen joukkueeseen avoimeen, kun alempien luokkien koiria ei vaan ilmoittautunut. Kokemus se oli tämäkin; kisata vieraalla koiralla vain pari kertaa treenattuani sillä. Stella tiettykin osaa kaiken, mutta jokainen kouluttaa koiransa omalla tavallaan ja se tuo kyllä haastetta, kun vieras astuu ohjaksiin. Saatiin joitain hyviä numeroita, joitain ei niin hyvä ja pari nopeeta nollaa ;).
Parasta reissussa oli kuitenkin nähdä miten mukava ja cool koira Stella on tuollaisissa olosuhteissa. Se ei ottanut stressiä yhtikäs mistään ja keskittyi minuun aina 100% kun piti. Se nautiskeli myös "seurapiireistä" ja käyttäytyi niissäkin täysin moitteettomasti. Ink oli myös mukana meiningeissä ja siitä oli hienoa nähdä kaikenmoisia koiria. Se tapasi sisaruksistaan Wiin ja Pixien ja pari muutakin pentua, joten leikkiä riitti :). Ink oli tosi reipas ja äitinsä tapaan käyttäytyi tosi hienosti.
Taso oli SM kisoissa tänä vuonna tosi kova. Finaaliin vaadittiin 280,5p!!! Aikalailla siitä kehkeyti kuitenkin "jäsentenvälinen" ottelu, onneksi muutama maustekin oli seassa ;o)

Onnea kovasti kaikille menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille!

Ei kommentteja:

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...