maanantai 21. syyskuuta 2009

Aksa leiri

Treenitauolla apilapelossa ;)


Viikonloppu vierähti Ristinummella, JAU 1-2lk koirakoiden aksa leirillä. Kouluttamassa oman seuran Emilia Rainetoja ja Sanna Kobylin ja vierailevana tähtenä Jaakko Knuutti.

Lauantai aamuna ensin Emmin "helppo" rata, joka oli virtaviivainen ja jouheva. Helppo se ei kuitenkaan ollut. Juutuimme Troyn kassa ensimmäiseen 90 asteen kääntöön, joka piti tehdä persjättönä. Hohhoijaa ja kun se ei ottanut onnistuakseen =/ ei itkukaan kaukana ollut. Pakkovalssi oli seuraava kompastus kivi. Ihan hävetti olla niin helv...n käsi. Miten ei voi osata, ehtiä, pystyä ajoittamaan jne.
Muutaman tunnin hengailun jälkeen sitten Jaakon treeniin. Kamala alku oli tässä radassa ja toivon todella, ettei vastaavaa tule kisoissa eteen. Hinkkasin ja hinkkasin alun muutamaa hyppyä + rengas putki jatkoa koko rata-aikani. Lukuisista yrityksistä huolimatta se ei onnistunut (2 fast for U, sanois Troy) Itsetunto oli siis todella alamaissa ekan leiripäivän jälkeen.

Harkitsin illalla harrastuksen vaihtoa vaikka postimerkkeilyyn tai johki vastaavaan, mutta sunnuntain koittaessa päätin kuitenkin vielä yrittää ;).

Aloitimme Sannan putkijarrutus radalta, joka sujuikin tosi hyvin. Ryhmässä oli vain kolme osallistujaa aamulla, joten saimme rata-aikaa runsaasti. Edellisen ryhmä kellotettu ennätys tähtäimessä ryhdyimme siis kilpasille ajan kanssa. Oli ihan sairaan hauskaa ja fiilis tuntui tarttuvan viereisellä kentällä treenaaviinkin. Troipan kassa puristettiin ennätys kumoon =), kunnes iltapäivällä tuli Heli & Riekku kyykyttämään meidän enkat.
Hyvällä meiningillä Jaakon radalle ja kappas kuin nyt sujui persjättö ihan niinku itsestään! Päästiin rata melkein loppuunkin. Koira alkoi kyllä uupua, eikä ollut maddekaa enää parhaassa terässä (etenkin ku oli juossut Sannan radalla kuin Usain Bolt)

Hyvä leiri oli kaikekaikkiaan, valtava pitkiä taukoja lukuunottamatta. Kiitokset vain kouluttajille ja seurakavereille!

Ei kommentteja:

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...