keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Veristä silmää ja muita onnettomuuksia.

Silmä josta valui tiistaina mätää ja tihkui verta, kuuluu minulle. Vasen silmä tulehtui ihan yhtäkkiä. Herrajee, mikä kipu! Ihan kuin ois ollu lasimurskaa luomen alla. Silmä oli myös sen näköinen, kuin siinä ois lasinsiruja pyöritetty; verestä punainen. Käynti tohtorilla auttoi. Silmästä ei lasia löytynyt, mellevä tulehdus kylläkin.

Tänään oli ankea kotiin tulo. Kuopus oli tullut kotiin puoli tuntia aijemmin ja oli tapansa mukaan päästänyt koirat ulos. Tänään ne nasahtivatkin tappelemaan oikein kunnolla, heti kun ulos pääsivät (Troy kyyli Tuubia jo aamu ulkoilun aikaan). Luminen piha värjäytyi vereen, joka vuosi Tuubin suupielestä, jonka Troyn kulmuri reijitti >:( . Tuubi oli jopa pienessä shokissa kun tulin kotiin. Ikenet oli vaaleat ja nihkeät ja koira hoippui pitkin seiniä. Lääkäri reissu ja antibiootti ja särkylääke kuurit tuli. Reijät huuhdottiin ja ekat lääkkeet tuli piikkinä.

Nyt on siis perhe hajonnut... Troy asuu terasilla, Tuubi huushållissa. Olen jotenkin musertunut... Miksi koirien ja etenkin urosten pitää olla tollasia :o(. Mitä teen väärin tai jätän tekemättä???
Perkeleen testosteroiinit!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

1.Pikaista paranemista sinulle. Seuraavankerran nopeammin lääkäriin jos silmäsi vähänkin oireilee aikaa ja rahaa säästämätta......

2.Et välttämättä ole tehnyt mitään väärää vaikka uroksesi välillä yhteen ottaakin.

Ne tosiaankin saattavat olla hyvinkin kumpikin tai sitten vain toinen aktiivisen testosteronin tuotoksia:) "reviiri tietoisuus kasvaa "
Nyt kevään kynnyksellä Juoksusten narttujen hajua on ilnmassasa, maassa vähän joka paikassa se taas aktivoi hormoonitoimintaa. Ollaan niin matsoja että......

Vähän kurja tilanne teillä mutta voitko ajatella esim. välillä kuonokopan käyttöä?

Toivottavasti keksitte jonkin ratkaisun niin että kaikilla on tressitön tila.

-Jaana

Heidi M kirjoitti...

Joo, naapurissa on kasa narttuja joilla on juoksut. Troy oli järkännyt itselleen myös "kyläilyreitin" meidän aidatulta pihalta tyttöjen luo! Juoksuhajuja tosiaan siis on ilma pullollaan.

Kastraatio Troylle on ollut nyt varsin varteenotettavana vaihtoehtona..

Anonyymi kirjoitti...

Täällä sitten odotellaan jokunen viikko ja katsotaan kun "pikku-roikkeleita" tupsahtelee. Toivottavasti ei kuitenkaan.

Nyt vanhan rouvan tärppipäivät, kaikki liikkuva kelpaa selkään hyppimään. Kivaa on myös aidan tällä puolen.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vaan vähän kirjoitusvirheitä ym.tekstissän:)

Syy ja seuraus:
Oltiin sovittu yhden ystävän kanssa aamutärskyt klo 8.00 ja 10km aamulenkki.
Eli siitä tekstini virheellisyys??

Hyvää päivän alkua teille kaikille.

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...