sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Ink x Tough

Ruotsin reissu tuli tehtyä ja aiotun  kahden yön sijaan olimme siellä neljä yötä. Kun saavuimme oli juoksun päivä 14. Ink tarjosi Toughille kuitenkin käsilaukkua. Käytiin pitkällä kävelyllä kauniin rannikkokartanon mailla. Ink jätti merkkejä, Tough tutki ne. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut. Ink jäi miehelään päiväksi. Näin teimme joka päivä, aina lähtöpäivän aattoon asti joka oli juoksun 16. päivä. 
Sain ystävältäni viestin. Hän oli seurannut tuskailuani nihkeästi sujuneesta astutus reissusta facesta ja kertoi tulevansa Ruotsiin seuraavalla viikolla ja voivansa tuoda Inkin kotiin. Kyyti Tukholmaan järjestyisi Toughin omistajan taholta. Hän on kyllä ihana ihminen! En voi käsittää miten voikin olla!! Kuin ihanaa, että elämään tupsahtaa näin ihania ihmisiä! *kiitollinen*

Nyt eletään sunnuntai-iltaa ja juoksun päivää 18. Tänään Tough on ollut ensi kertaa todella innoissaan Inkistä. Ink on tarjonnut itseään jo muutaman päivän. Toughilla on historiaa narttujen kanssa ja se on aina ollut erittäin tarkka ajankohdasta. Marlenen toinen uros olisi astunut Inkin. Ink ei huolinut väärää miestä ;) . Toughilla on 23 pentua ja se on saanut tiineeksi kaikki astumansa nartut, että kyllä siihen on luottaminen!
Nyt he saavat kuherrella keskiviikkoon asti, siihen mennessä luulis onnaavan!!
Ohessa kuvia ensi-treffeiltä ja upeasta Breviksnäsistä, missä Marlene asuu ja työskentelee 600 uuhen tilalla, jonkun multimiljonäärin palkkaamana.
 Kuvat on ottanut matkassa mukana ollut tyttäreni Sara.

Tänään 18.9. sain päivällä tämän kuvaviestin Ruotsista tekstillä; "no nyt!"
Nyt siis alkaa odotus, joka on aiemmilla kerroilla kestänyt 61 vrk.


1 kommentti:

Saija kirjoitti...

Toivottavasti nyt onnistuu!

Täsmälliset pennut!

 Merri x Erica pennut syntyivät täsmällissti ensimäisenä laskettuna päivänä eli 22.12. ja ovat nyt reippaita viikon ikäisiä pötkylöitä. Sald...